Instruktorzy (1) Przede wszystkim ta szkola moze poszczycic sie najlepszymi instruktorami w... Ewa :) (1) Serdecznie POLECAM :) nicolcia Bardzo polecam! (1) Przyjazna atmosfera, wspaniały klimat, miła obsługa i przede wszystkimi... hanienna
really_good_friend :D - opinia (1) Spodobało mi się to słowo "rewelacyjny" :) słowa, które lepiej opisywałoby... really_good_friend :D Opinia :). (1) Uważam, ze studio tańca "The Salsa Kings" jest studiem na wysokim poziomie i... Paulinka. Moje jedynie dodać : (1) Mili instruktorzy :) Natalia reich - opinia (1) świetna szkoła tańca- wiele można się nauczyć ;] reich polecam!! (1) świetna szkoła tanca!! naprawde polecam!! Zywy Kasiunia - opinia (1) uważam że studio the salsa kings jest bardzo dobre. posiada dobrych trenerów... Kasiunia :) (1) uwazam ze The salsa Kings Studio to bardzo profesjonalna szkola tanca...sama... Migotka:) goraco polecam (1) świetna zabawa podczas nauki :) milo spedzony czas :) jestem zachwycona :)... Karolina Goraco polecam :) (1) super atmosfera, rewelacyjne wnetrze i świetna zabawa podczas naukui :) Marlena