Polecam bo warto (1) Chodzę tu już rok, uczestniczyłam w różnych kursach i warsztatach. Wszystkie... ruth cena / liczebność grup = drogo (1) Chodzę do Salsa Kings ponad półtora roku i jestem zadowolony. Grupy są... Gregor Kasia - opinia (1) Studio świetne, instruktorzy z****iści że tak powiem (szczególnie zuwielbiona... Kasia
Atmosfera :) (1) Polecam wszystkim ten wybór!!! Uczęszczam na zajęcia od początku istnienia... Marlen Julia - opinia (1) Szoda że niema tam luster bo sa one bardzo potrzebne . jest to glowny... Julia Rozczarowanie (1) Do przyjścia na kurs organizowany przez Salsa Kings namówiła mnie koleżanka.... Kaczorek Małe uwagi (2) Jestem zachwycona z nauki tańca w TSK. Jednakże tak już pojawiła się opinia -... Emila ELEGANCKO LECZ BARDZO CIASNO! (2) Nowa szkoła tańca mogłaby stać się bardzo fajnym miejscem, gdzie można... klientka szkoły Suuuper ;) (1) Na zajęcia do TSK chodzę od około 2 lat. Bardzo mi się podoba -... Monika The Salsa Kings :) (1) W poniedziałek byłam pierwszy raz w tym klubie i muszę powiedzieć, że jestem... Madzinka ;) :) (1) TSK jest naprawdę rewelacyjnym studiem tańca, nie tylko dlatego iż są bardzo... Agata swietna atmosfera:) (1) klub nie tylko swietny, ale daje ogromne mozliwosci rozwijania sie:) goraco... monika TSK (1) The Salsa Kings jest naprawdę świetnym studio! Nic dodac nic ując:) Cieszę... Claudia The salsa kings (1) Jeśli chodzi o zajęcia z tańca towarzyskiego i salsy. Jak najbardziej... Magda. świetnie (1) Poziom nauczania jest wysoki, instruktorzy są mili i świetnie prowadzą... Magda G. Najlepsza szkola salsy w Trojmiescie (1) Z SalsaKings jestem zwiazany juz od poltora roku. W tym czasie bralem udzial... Marek tańcz (1) sóper szkółka siwietńe ÓCZY!!!! tanceŻ Rewelka! (1) Jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam!! Patryk31 Nic dodać nic ująć! (2) Gal Anonim B. dobra szkoła (1) Naprawde polecam Andrzej