szkoda pieniędzy:(

Miałam okazję niedawno spróbować zajęć w Dance Avenue. Zapisałam się na salsę solo do p. Basi i niestety spotkało mnie gorzkie rozczarowanie. Szkoła reklamuje się jako najlepsza, ale jak się przekonałam to tylko dobry marketing. Sale przepełnione, po 10 min miałam wrażenie, że jestem w saunie, poza tym spodziewałam się więcej tańca, a zajęcia przypominały aerobik. Karnet w tej szkole nie jest najtańszy, więc po zajęciach spodziewałam się najwyższej jakości, a tak nie jest. Żałuję i nie polecam Dance Avenue.Tym razem szkolę tańca wybiorę rozważniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Przykro nam, że się Pani rozczarowała. Nasza Akademia cieszy się znakomitą opinią, wysokim poziomem nauczania i wyjątkową czystością i atmosferą lokali jakich Pani nie znajdzie w Trójmieście i dlatego mamy dużą ilość chętnych na zajęciach. W ofercie posiadamy także możliwość uczęszczania na tzw grupy prywatne ( do 12 osób) za dodatkową opłatą. Jeśli natomiast nie spodobały się Pani tak popularne i wychwalane przez kobiety zajęcia taneczne z elementami tanecznego aerobiku to proponujemy "bardziej taneczne": salsę oriental, latin funk, latin jazz, broadway dance, jazz funk i street dance Niestety po tych zajęciach spoci się Pani bardziej więc proponujemy elegancki i spokojny taniec brzucha. Gwarantujemy, że któraś z tych technik spełni Pani oczekiwania. Dbając o najwyższą jakość naszej Akademii proszę wydrukować zaproszenie na dowolnie wybraną lekcję tańca. Zaproszenie zostało wysłane na Pani adres. Pozdrawiamy. Dance Avenue/The Salsa Kings
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0