Rewelacyjna pani w państwa recepcji tylko pozazdrościć
byłam w czwartek na zajęciach z salsy bachaty i kizomby u pana kruka nie ukrywam że miałam duże opory żeby przyjść do państwa szkoły nie tylko cena odstrasza ale również słyszałam o wiecznych odwołaniach jakiś zajęć ponadto jak chciałam uczęszczać na kursy około 4 miesiące temu w lipcu , obsługa recepcyjna, pani w blond włosach była fatalna wogóle na mnie pani blondynka nie zwróciła uwagi i czułam się pominięta a wczoraj jak przyszłam do państwa szkoły przywitała mnie szczupła brunetka o nie wymuszonym uśmiechu i po prostu rewelacyjnym podejściu do klienta nie dość że w rewelacyjny sposób opowiadała o kursach to starała się bardzo dopieścić mą osobę pokazała mi gdzie są szatnie od razu nawiązałam z panią justyną wspólny temat ,tylko pozazdrościć tak profesjonalnej obsługi tak naprawdę p.Justyna sprawiła że planuje dalszą naukę w państwa szkole no i oczywiście sama osoba pana piotra pozostali instruktorzy oceniam bardzo średnio i cena jest troszkę zbyt wygórowana jeśli chodzi o karnety do zobaczenia s.L