Szkoła fajna ale...
Zajęcia rzeczywiście na wysokim poziomie, aczkolwiek nie jest on nie wiadomo jak wyższy od innych równie znanych szkół w Trójmieście, a mam porównanie. Atmosfera ok, aczkolwiek mam wrażenie, że szkoła nastawiona jest głównie na zysk, a nie na stwarzanie ludziom możliwości, by poznać i zakochać się w tańcu, rozbudzać pasję. Może wynika to z ciężkich czasów, nie wątpię, że utrzymanie szkoły sporo kosztuje, ale, ale. Inne szkoły potrafią, albo chociaż stwarzają dobre pozory. Dodatkowo mam wrażenie, że szkołę opanował efekt wody sodowej, jesteśmy zaje***** "prosić się o klientów nie będziemy". Szkoda, każdy klient powinien być ważny, fajnie, gdy może się poczuć częścią szkoły, gdy człowiek się liczy bardziej niż jego portfel. Oprócz tego, że ceny bardzo wysokie, regulamin korzystania z karnetów coraz mniej elastyczny itp. Z plusów to, że oferta jest bogata i wciąż rozbudowywana, i naprawdę się można dużo nauczyć na zajęciach, a nauczyciele mają świetne podejście (przynajmniej tych paru, u których miałam okazję się uczyć) ogólnie polecam ale osobom naprawdę przy kasie. Dla wszystkich innych jest dużo dobrych alternatywnych szkół na terenie całego trójmiasta.