Jest to jedyna szkoła, do której moim zdaniem warto chodzić jeśli poważnie traktuje się naukę tańca. Ja byłam już w 2 szkołach na Karwinach i w Gdańsku ale zupełnie straciłam motywację do tańca i dopiero po 3 latach przerwy przypadkowo znalazłam się w The Salsa Kings - i to był strzał w dziesiątkę. Oferta kursów jest ogromna, każdy może wybrać coś dla siebie. Instruktorzy jakich w życiu nie spotkałam- bije od nich ogromna pasja i wspaniałe podejście pedagogiczne. Są na tak wysokim poziomie, że chce się coraz więcej ćwiczyć i z ich pomocą rozwijać się, jest to trójmiejska I liga taneczna:) Poza tym można sobie wybrać, na jaki taniec akurat ma się ochotę i iść a jeśli w weekend nie ma co robić można iść na warsztaty, które organizowane są dosyć często. A ceny - lepiej chyba zapłacić 10 zł więcej niż męczyć się na zajęciach z instruktorką salsy która nie ma o niej pojęcia na jakiejs sali gimnastycznej... instruktorzy cały czas się szkolą, wyjeżdżają za granicę, wszystko kosztuje. Na odstresowanie się polecam salsę solo z Basią lub Czarkiem i lady styling z Pauliną. Fajne są też zajęcia w parach a dla najbardziej wybrednych z Przemkiem - nie pożałujecie!