ciastka bezmleczne i bezjajeczne oraz dżem

czy są w sprzedaży w sklepie jakieś ciastka bezmleczne i bezjajeczne? ale chodzi mi o zwykły sklep a nie ten ekologiczny. pytam bo coś bym przekąsiła a nie chce mi się robić samej :)
i to samo dotyczy dżemiku-czy gdzieś jest w sprzedaży dżemik ale nie taki sztuczny tylko "naturalny"???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ciastka bezmleczne i bezjajeczne oraz dżem

o tych dżemach to najpierw pomyślałam - najlepiej z czyjejś piwnicy (sama kiedyś dałam jednej Forumce kilka słoików) ;) hehehe :] bo nie ma to jak takie domowe :] i po chwili sobie przypomniałam aukcje allegro dla WOŚP - przecież ludzie wystawiają do sprzedania takie produkty :] a skoro aukcji dla WOŚP już nie ma - to sprawdziłam w normalnych :] i proszę: http://allegro.pl/bakalie-i-konfitury-dzemy-i-konfitury-112642

Re: ciastka bezmleczne i bezjajeczne oraz dżem

no ja miałam "zapasy" ale wszystko co dobre kiedyś się kończy, a konkretnie chodzi mi o dżemik jagodowy, bo truskawkowy i malinowy odpada-uczula małego :/ a jagodowego miałam 10słoików i już ni ma :)
teściowej też wyżarłam :) i z czarnej porzeczki też :)

ale dla wiadomości innych-w Piotrze i Pawle znalazłam dziś konfiturki które zawierają tylko owoce i cukier (a przynajmniej tak jest napisane na etykiecie, więc ufam że tak jest).

czekam na info o ciastkach :)

Inne tematy z forum

Przedstawiciel Thermomix (71 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....