co robia na zakrecie do kielna

czy moze ktos wie co robia przed laskiem na zakrecie do kielna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co robia na zakrecie do kielna

no właśnie co robią prócz nanoszenia ziemi na jezdnię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głupa palą:)

Ciekawość i głupota ludzka nie zna granic. Zastanawiam się kto dodaje tak głupie i bezmyślne wątki. Radzę się przejść i spytać się operatora koparki bądź kierowcy samochodu ciężarowego. Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem, iż zostawiają błoto i glinę na jezdni . Codziennie przejeżdżam tą trasą i widzę jak operator koparki czyści nawierzchnię jezdni. Kiedyś forum służyło do wymiany pewnych opinii i poglądów na poziomie. Dzisiaj każdy temat dotyczy sfrustrowanych mamusiek, które nie wiedzą jakie przedszkole wybrać ( może zamiast wypisywać a raczej kopiować pewne wypowiedzi poświęcicie czas dziecku), Księdzu Mirosławowi B ( nie uważam by jego postępowanie było słuszne i zgodne z jakimikolwiek moraliami, jednak to jego sprawa. Nie podoba Wam się ten kościół - zmieńcie. Mało to mamy ich w okolicy? Nie zamierzam jednak wypominać księdzu jego błędów bo również daleko mi do ideału), Misi 24 ( radzę następne wypowiedzi na forum pisać przy pomocy słownika poprawnej polszczyzny) .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze powiedziane

Inne tematy z forum

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (720 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...