czy granie na konsolach jest dziecinne.

sa osoby ktore maja hobby jak kolekcjonowanie gier video,ci ludzie niekiedy maja po 30+ lat, sam mam 25 lat i z 450szt. gier, czy ta pasja i hobby musi sie klucic ze stereotypem ze gry sa dla dzieci 55 procent gier jest od 18 lat,czy wypada miec takie nietypowe hobby w tym wieku..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy granie na konsolach jest dziecinne.

Pewnie, że wypada przecież to nic złego;) Skoro Ty się z tym dobrze czujesz to jest git.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak najbardziej wypada!
szczególnie, ze zarabiac zaczynasz dopiero po ~18-23 roku zycia, a gry tanie nie są :)
nie przejmuj sie też opinią znajomych - inteligentni nie będą Cie krytykowac :) o ile oczywiście nie jesteś zapatrzony w monitor 24/7 i znajdujesz tez czas na prace i znajomych ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziecinne, nie dziecinne... na pewno bezproduktywne. Lubię grać, ale szkoda mi na to czasu. Wolę robić coś bardziej "realnego".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam konsolę PS2 i lubię czasami sobie pograć, ot tak dla rozrywki - nie uważam, że jest to jakoś szczególnie dziecinne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...