dlaczego mnie to nie dziwi?

Brak wyboru źródła informacji o sytuacji na Ukrainie. Jak myślicie komu to przeszkadza, że popatrzysz na wojnę z różnych (przynajmniej obu) stron?
Nikt nie mówi o przyszłej sytuacji/kondycji/pozycji na arenie międzynarodowej naszego kraju po zakończeniu wojny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Że co? Że jak? Co tam umyślni od Viktorka przynieśli? Dajta im wody i świeże konie :]
To ile tych bratków anki? Dwa? Ej no :)
To, z której to dziś wiater wieje? Hm? Baju, baju, będziemy w raju ~8D

http://www.youtube.com/watch?v=FXC09gphomM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbyś mieć podaną prawdę na talerzu ? A skąd byś był pewny, że to akurat prawda, hę ?

Wybór jest, aż za duży i dlatego popadłeś w kłopot, z nadmiaru. A że jesteś pozbawiony zdrowego rozsądku, to nie jesteś w stanie ocenić, które źródło jest zdrowe, a które zatrute. Z niektórymi tak już jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Od kilku dni, kaloryfer sam mi się "robi". Człowiek trzeźwy, a wodzie z kranu zaczyna przyglądać się pod światło ;)
http://youtu.be/btdSlrnOyYk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowca wspomniał niedawno że media katolickie są źródłem prawdy. Ale konkretnie jakie, to już nie zdradził.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z polskich sieci kablowych zostały wycięte rosyjskie stacje TV. Zablokowany został również dostęp do rosyjskich serwisów internetowych.
Czyżby przestał obowiązywać Art 54 Konstytucji RP? I to tak zupełnie bez protestów kodziarstwa i opozycji fatalnej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hm? U mnie wsie ustrojstwa w pariadkie und access granted.
Proszę Cię... Tylko nie Ty. Widzisz co się dzieje i jak działa eksponowanie tubylców na vortex (?), a dziugasz kijem mrowisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak to nie ma wyboru? Odłączyli Ci internet, telewizję i radio a gazety wszystkie wykupione?? Masz wybór, nie musisz już nawet znać innych języków, żeby czytać prasę zagraniczną, nie wspominając o polskiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nauki polityczne pozostają bez zmian ale od dzisiaj będą obowiązywać nowe reguły ekonomi.
Wstęp do tych nowych podręczników już został odczytany.

Chichot historii...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...