do dziewczyn które mają nianię.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Dziewczyny:
1. Czy podpisujecie jakaś umowę z nianią? jak tak to prześlijcie wzór..
2. czy jak niania była na "wzajemnym przyzwyczajaniu się do dziecka i odwrotnie" zanim poszłyście do pracy to płaciłyście jej za te dni? jak tak to całą stawkę czy pół??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do dziewczyn które mają nianię.

ja nie podpisywałam żadnej umowy, a za przyzwyczajanie płaciłam normalną stawkę, z początku siedziałam razem z nimi w domu ale w drugim pokoju, a potem już wychodziłam jak coś miałam do załatwienia

nie podpisywałam żadnej umowy

niania przychodziła przez 3 dni na 2-3 godzinki
nie płaciłam jej za to

nie podpisywałam
niania przychodziła przez 3 dni po 4godziny,pierwszego dnia obserwowałam jak opiekuje sie moim maluszkiem, jakie ma podejście itp,kolejne dni po 2 godz razem,poszłyśmy też na spacer, by pokazać jak dział a wózek, jak złożyć oparcie do spania itp... potem na 2 godz. wychodziłam i niania zostawałą z małą...jedna Pani okazało sie że nie potrafiła przewinąć małej, namęczyłą sie i w końcu pampersa założyła odwrotnie, rzepy były na tyłku :/a wcześniej twierdziła że opiekowała sie takim maluszkiem...warto wiec przetestować przyszłą nianię.

oczywiście płaciłam normalną godzinową stawkę

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Widoki (5 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...