doktor goworek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Ja prowadzę u niego ciąże,niestety dla mnie jego małomówność mnie paraliżuje .Nic nie mówi patrząc na monitor USG ,jestem osobą otwartą i niestety wchodząc do jego gabinetu tracę język w buzi.Trudno mi ocenić jego fachowość bo nic nie tłumaczy.Kiedy lekarze w szpitalu w Wejherowie ,do którego trafiłam z krwawieniem pytali mnie czy wiedziałam o nisko położonym łożysku odpowiedziałam że niestety mój lekarz prowadzący mnie o tym nie poinformował.Ja wiem jedno gdybym miała wybierać teraz lekarza prowadzącego nie był by to dr.Goworek.
Jeżeli lubicie wiedzieć wszystko od a-z to kobitki szukajcie kogoś innego.
Zresztą możecie ocenić to co piszę po pierwszej wizycie.A jeszcze jedno nie odbiera telefonów wieczorem w sobotę i niedzielę,także jak coś się
dzieje w te dni nie liczcie na niego.
Pozdrawiam i życzę udanych wyborów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: doktor goworek

eee jak się zapytasz to powie Ci wszystko.
nie mówi o rzeczach które nie mają wpływu na ciążę żeby nie denerwować pacjentki. I mi się to podoba bo po co w i tak stresującym momencie życia gdy martwisz się o dziecko każdego dnia jeszcze dokładać informacji,które nie mają na Ciebieistotnego wpływu.

Ja też miałam problem u niego żeby o coś pytać, bo jestem nieśmiała raczej, ale jak wchodziłam z mężem i on pytał o wszystko: a czy to oczko, a to nóżka? a co to?a po co? dr Goworkowi rozwiązywał się język i śmialiśmy się całą 3.:)

ja go polecam.

Ja też prowadziłam u niego ciążę. Wszystko co widzi opisywał, pokazywał, tłumaczył. Chuchał na zimne. Odbierał telefon nawet w niedzielę wieczorem. Nawet sam mówił, żeby dzwonić jak coś się będzie działo. Z kolejnym maluszkiem w brzuchu też pójdę do niego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez druga ciaze u dr Goworka prowadze i jestem BARDZO zadowolona- kompetentnie, na temat i konkretnie
moze na gorszy dzien trafilas, albo Ty mialas gorszy dzien
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pytaj pytaj i jeszcze raz pytaj :) Odpowie i przy okazji zacznie odbierać telefony w światek piątek czy niedzielę /o ile spytasz czy możesz w razie czego z nim się kontaktować/ jak nie mozesz się przełamać zmień lekarza na takiego przy którym będziesz się dobrze czuła dziewczyny z forum na pewno kogoś polecą :) Czasami tak jest, że chemia nie teges;)

co prawda nie prowadziłam ciązy u niego, ale u dr maciejewskiego. Ale poród odbierał dr gaworek- młodszy lekarz wezwał go bo nie mmógł sobie poradzić - jedno powiem facet doświadczony nie robił nic na siłę-vacum stosował tylko jak ja parłam a nie ciągnął za główkę dziecka na siłę.Dzięki jego doświadczeniu mam zdrowe dziecko .Maciejeskiego też trzeba było ciągnąć za jezyk, jak raz go nie było to byłam u gaworka i ten sam typ musisz pytac, ale lekarze napewno warci ceny płaconej za wizyty jak przeliczysz to na zdrowie dziecka.

ja też chodze do tego lekarza..jest bardzo rzeczowy, choć fakt małomówny...jednak zapytany udziela wyczerpujących odpowiedzi..

ja mam inne pytanie..jak z l4 u niego?? czy robi z tego jakiś problem gdy pacjentka prosi o zwolnienie..ja nie czuje się juz najlepiej- 6mc i na kolejnej wizycie chcę go poprosić a niewiem czego sie spodziewac...

Jestem tydzien po porodzie. Ciaze i porod prowadzil wlasnie dr Goworek. Ja jestem nim zachwycona. To bardzo dobry fachowiec - polecony przez inngo ginekologa (nie poloznika). Fakt ze nie jest zbyt rozmowny ale jak jest cos niepokojacego to mowi, odpowiada na wszystkie pytania. Jest do tego dowcipny :) Jak będę planowała drugą ciązę to też będę chciała żeby Goworek ją prowadził. A gadatliwosc lekarza nie świadczy o jego kompetencji. Jak sie pracuje od rana do nocy to może nie chce się papalać jak szalony. Ale dziewczyny mają rację, jak sama boisz się pytać to może zmień lekarza. Ale szkoda zebys trafila na bardziej rozgadanego ale za to mniej kompetentnego. Powodzenia!

P.S. poza tym nie rozumiem co sklonilo Cie zeby wejsc na forum i go odradzac - przeciez nie jego błąd lekarski....

fkasiu...

gratuluje młodej mamie:) a może Ty coś jesteś w stanie mi napisać o tym zwolnieniu??? dziś różnie lekarze podchodzą do tego tematu

Dzieki za gratulacje, ja nie brałam u niego zwolnienia bo chodziłam tez do lekarza z Medicover (opieka medyczna z pracy) ale przy mnie dziewczyna brała wiec mysle ze nie ma problemu. Tylo trzeba sie odezwac - bo sam Ci zaproponuje. Wychodzi chyba z założenia ze jak nie prosisz to nie chcesz.
Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny. Jestem w 5 tygodniu ciąży... to moja pierwsza ciąża. Chcę, żeby dr prowadzącym był Dr Goworek, słyszałam wiele pozytywnych opinii o Nim. Mam kilka pytań. Jeśli będziecie w stanie mi na nie odpowiedzieć to będę bardzo wdzięczna. Na wizycie u Dr byłam ram, chciałam zapytać czy sama mam poprosić o nr telefonu do Doktora, żeby w razie czego mieć z nim kontakt? Czy mam szansę na to, żeby to właśnie Dr Goworek był przy moim porodzie czy będzie zależało to tylko od mojego szczęścia :-), czy szpital w Wejherowie polecany jest przy rodzeniu CC? przepraszam za tak banalne pytania, ale jestem kompletnie nie doświadczona w takich sprawach :-) Pozdrawiam.

nr telefonu (kom) do Goworka jest na jego pieczątkach więc prosić nie musisz:)

to czy będzie przy porodzie zależy od Twojego szczescia. jak trafisz "z rodzeniem":)

jesteś w 5 tyg.ciąży i już wiesz ze bedzie cc?
Opinie są różne i jest ich dużo, właściwie tyle ile forumowiczek.

a jaka jest Twoja opinia?

a czy któras z Was brała zwolnienie? ciekawa jestem czy wypisują pacjentka ma leżeć czy może chodzić

ja jestem po przejściach więc nie będe zbyt obiektywna(przejścia nie u dr. goworka) Byłam jak na razie u niego 2 razy i sprawił wrażenie opanowanego i zrównoważonego. Ja w ciąży miałam zwolnienie i wypisuja że można chodzić, chyba że ciąza zagrożona no to wtedy samo się rozumie ze trzeba leżeć

Gdzie teraz przyjmuje dr Gaworek? I czy pracuje w szpitalu w Gdyni?
Muszę wybrać ginekologa, w Gdyni mieszkam od niedawna i w ogóle się nie znam :/

przyjmuje na fifakowie tj ul.zwinisławy 6 i chyba na obrońców wybrzeza czy jakos tak i pracuje w szpitalu w wejherowie bardzo polecam super lekarz i juz niejest taki malo mowny jak kiedys:))

Nie jest już taki małomówny bo czyta to forum ha,ha...

prowadził moją ciąże, odbierał porod, tzn. robił cc, bardzo polecam, super lekarz:)

tak sobie myslalam ze moze i czyta:))ale jest naprawde dobry nawet na moim mezu zrobil wrazenie ze konkretny hehe

A czy jak jestem z Gdyni mogę rodzić w Wejherowie? Slyszałam, że wszyscy z Gdyni chcą tam rodzić i że trzeba mieć dobry powód, żeby tam rodzić/

dobrym powodem bedzie to, ze zaczeła sie akcja porodowa:)
mozna rodzic gdzie sie chce, ja z gdyni i tez rodziłam w wejerowie:p

ale znajomi rodzili 19.12.2011 i ich opierniczyli, ze maja zawalona porodówke i powinni wczesniej zadzwonic i spytac czy moga przyjechac:)

Dziewczyny wznawiam wątek :)

Czy któraś z was wie gdzie przyjmuje pan doktor? I jakiś numer telefonu żeby zarejestrować się??

To ważne bo muszę pilnie zarejestrować się na wizytę :)

Dr Goworek przyjmuje na Fikakowie, ul. Zwinisławy (nr nie pamiętam), nr do gabinetu (0-58)620-22-02

Dzięki bardzo :) już dzwoniłam :)

zwinisławy 6
bardzo polecam prowadzi moją drugą ciążę fakt jest mało mówny ale tylko wtedy jak się nic nie pytasz he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowe Karwiny (18 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta...

Majer Hurt Jaj i Mapart - proszę o opinie. (12 odpowiedzi)

Czy ma ktoś jakieś świeże informacje na temat tych firm? Czy te firmy dalej są w spółce?...