dot.rozwoju Banino

Rozwój Banina to nie postawienie sobie BIEDRONKI ITP.
Ogólnie Polacy maja coraz mnie pieniędzy.Ile moźna
wydawać pieniędzy w hipermarkietach.przecieź ludzie mają
jeszcze inne wydatki.Moźe niektórzy mają tyle pieniędzy,źe
wszystko zostawiają w sklepach.Ja nie mam tyle pieniędzy.żeby
je zostawić w markietach czy innych sklepach.Jeźeli chcę coś
kupić taniej to zadaję sobie trochę trudu i co jakiś czas
robię sobie większe zakupy w pobliskich sklepach typu
Biedronka czy inne.W każdej rodzinie jest ktoś ,kto ma
samochód i nie widzę źadnego problemu.W Baninie potrzeba
specjalistów lekarzy .nie ma stomatologa do którego o każdej
porze można się udać.Jest zły stan dróg.brakuje szkoły.porządnego placu zabaw dla dzieci .korki do trójmiasta
itp ,itp.Ludzie ciencie sobie przyrodę i spokój w Baninie.bo za parę lat będziemy tego tutaj szukać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: dot.rozwoju Banino

Sam powiedziałeś że każdy na w rodzinie kogoś kto ma samochód wiec do specjalistów śmigaj do żukowa stomatologów też tam jest sporo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty chyba nie wiesz gościu o czym piszesz.
Nie wiem czy większa przyjemność sprawiłoby mi wydanie pieniędzy na lekarza specjalistę, czy też w sklepie.
Jak już zostało napisane-specjalistów lekarzy cały wachlarz urzęduje w Żukowie. Dentysty i tak nowego nie dostaniemy (bo NFZ i tak już okroił kontrakt temu co jest). Poza tym ostatnio czytałam, że ginekolog otwiera gabinet w Baninie. Będziesz miał gdzie wydać kasę. Ja wolę do teatru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szkoda że psychiatrę masz tak daleko bo by choć trochę tobie pomógł bo ja nie mam problemu co do rozwoju naszej małej i pięknej wsi czy też braku jej rozwoju to co jest piękne w baninie i okolicach to zostanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hycla trzeba !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i agencja jakaś by sie przydała czy inny salon masarzu! A co tam! Coś dla ciała i dla ducha się należy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...