dramat

Ludzie którzy tam pracują mają za nic obietnice. Nawet wtedy kiedy obietnice składają na piśmie. Nie respektują składanych na piśmie uzgodnień.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Należy współczuć bo to prawda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W zeszłym tygodniu na zlecenie nowego administratora zostały wynoszone z piwnicy i przejść różne rzeczy
Mi Spółdzielnia Rozstaje będzie musiała zwrócić komplet mebli
Nie było wcześniej ogłoszeń na naszej i pobliskich klatkach bo sprawdzałem
Sąsiedzi z drugiej klatki też szukają swoich rzeczy
APEL
Jeśli komuś też coś wyniesiono
Odpowiedzialny jest nowy administrator ---Piotr w.
Mój komplet był wart 1700
Na czas remontu musiałem go wynieść z domu
Jutro podam dla wszystkich telefon do tego ................
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie bronie Piotra W , ale poki co go obserwuje i wg mnie nie nadaje sie do tej pracy...
inna sprawa jest zastawianie piwnic , zagracanie ich swoimi starymi meblami...
moze miec pan tylko i wylacznie do siebie pretensje
tez tu mieszkam i jakos u nas nie ma takich problemow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja tez tam pracuję i wiem że ogłoszenie było wywieszone 2 tygodnie przed wywiezieniem .Wiem ze firma zieleniarska kontaktowała się ze sprzątaczkami co do wywożenia nie typówki z piwnic.Nie słyszałam nic by komuś wynieśli meble .Pan Michał który zażądża pracownikami doskonale wiedział co może zabrać z piwnic czyli z korytarzy.Dlaczego obwiniają Pana Piotra .Administratorem był dobrym .Co do klatek że nam dołożyli to też kłamstwo gdyż dostaliśmy podwyżkę za to że dołożyli nam po 2 kl.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie sprzątające mówią że za nie odebranie telefonu od pana Piotra Wysockiego nowego administratora w ROZSTAJACH
dozorcą zabiera się 10 procent premii,
Dozorcy się zwalniają sami
Pana Piotra mama prowadzi firmę sprzątającą
A więc w nagłej potrzebie
Zewnętrzna firma przejmie zlecenia na sprzątanie
Jeżeli ktoś nie będzie zadowolony ze sprzątania nowej firmy mamy P.W.
Na pewno będzie tajniaczył negatywy a teraz dozorcy bez premii i po dwa rejony ,bo następni chcą odejść
Pani prezes Rozstajów jest koleżanką nowego administratora Piotra W . Mieszkali na jednej klatce na Leszczyńskich 1
Pan' administrator' mieszka teraz po rozstaniu sie z ............. na Kombatantów 4
Wyrazy współczucia dla pani sprzątającej ten rejon
CDN
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

to prawda ,ze Panie sprzątające mają przerąbane! faktycznie za nieodebranie tel mają ucięte premie.Mają po dwa bloki do ogarniecia za darmo!!!kobiety się zwalniają bo za tą pensje nie idzie zyc!!!.Pani dozorczyni miała 4 klatki do sprzątania teraz ma cały blok wiec ja się pytam gdzie pieniądze z rejonu który teraz sprząta za darmo!jak ktoś odmówi przejecia innego rejonu zaraz dostaje od Pana Wysockiego wypowiedzenie!co to ma znaczyc jestem zgorszona postepowaniem Pan sprzatających
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

nadchodzi zima......Panie ,które odsniezają Nam chodniki pracują w soboty i niedziele....DZIEN SWIETY SWIĘC!!!!pracują za ile?zapytajcie te kobiety co trzymają łopaty zebysmy nie połamali nog......co one mają z tego?.......a co mają?jestem męzem jednej z nich.....zima trwa jest 200zł a za wekeendy a jak nie ma sniegu to 140zł!!!co za niedziele ma się 100%!!! na Zaspie Młyniec chociaż mająposiłek regeneracyjny i dzień wolny a w Rozstajach co?szybciej szybciej do CZARNEGO!!!!!chodnika jedna klika!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeżeli kocha Pan tak żonę to dlaczego pracuje jako sprzątaczka ,w święta i niedzielę .Prawdżiwy mąż powinien zarobić na siebię i rodzinę.A nie obwiniać spółdzielnię .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracownik
Uważam, że tu nie chodzi o ilość klatek do sprzątania ani o nie odebrane telefony, tylko o jakąś walkę z Panem Piotrem.Ten człowiek starał się uczciwie oceniać nas za pracę.Wiele osób dostawało duże premie bo nie odmawiali zastępstw .Nie czekał na elektryków tylko sam nam wkręcał żarówki w piwnicach, a jak była potrzeba to i szczura wyniósł z piwnicy. Starał się z każdym z nas porozmawiać a przede wszystkim wysłuchać! Jeśli dostaliśmy większy rejon od razu były podwyżki i premie.Myślę, że te osoby, które walczyły z byłym administratorem polepszyły sobie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1