Polecem Wiolę! (1) Wielkie podziękowania dla Wioli za poświęcony czas, przekazaną wiedzę oraz... Gosia Polecam wszystkim! Zwłaszcza jazdy z Wiolą! (1) Polecem wszystkim zajęcia w tej szkole, a zwłaszcza jazdy z Wiolą. Dzięki jej... Tomek ZDAŁAM DZIĘKI WIOLI:D (1) Bardzo polecam tą szkołę:D Zdałam dziś egzamin chociaż byłam przekonana, że... Aga
ELGRANDE strzał w 10-tkę ,polecam wszystkim gorąco:) (1) Wielkie podziękowania dla wspaniałej instruktor WIOLI,dzięki której zdałam... angel_sw Zdecydowanie polecam! (1) Dzieki p. Markowi egzamin zdany za pierwszym razem. Szkola naprawde godna... gosia Strzał w 10 tkę !!! ;p (1) Dzisiaj zdałam prawko za pierwszym podejściem :D!!! A nie byłam rewelacyjnym... Diana zdecydowanie polecam! (1) Kiedy postanowiłam się zapisać na kurs, miałam ogromny problem z wyborem... kursantka ;) polecam wszystkim:) (1) Każdy może wybrać ten ośrodek bez wahania:) bardzo dogodna lokalizacja,... Sylwia Pietrzak naprawdę super! (1) Wszystkim pragnącym mieć prawko POLECAM el Grande! Jazdy dopasowane do... Ania Polecam!! (1) Rewelacyjna szkola! Wyklady prowadzone przez Pana Darka byly ciekawe i... Ola:) POLECAM (1) Po 2 letniej przerwie wykupiłam 9 godzin dodatkowych jazd. To wystarczyło:)... Kasia NAPRAWDE POLECAM!! (1) Szkola rewelacyjna!! wyklady interesujace, Jazdy dopasowane do potrzeb... Martyna A. Gorąco polecam! (1) Na wstępie chciałem podziękować przede wszystkim Panu Markowi, który... Filip polecam (1) Jak najbardziej polecam. Wykłady bardzo dobrze prowadzone :] a jazdy to już... Krzysia Wielkie dzięki (1) Ja juz swoj egzamin mam za sobą, zdany oczywiście :). Chciałam polecić... Karolina W. Świetna szkoła, z nimi zdasz (1) Po pierwsze bardzo miła atmosfera zarówno w biurze jak i na jazdach. Wszyscy... Dominik M artur k. - opinia (1) Dzięki wspaniałym instruktorom zdałem za pierwszym razem.Jeszcze raz polecam... artur k. zdałam egzamin za pierwszym razem!!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem! Polecam te szkołe wszystkim, którzy chcą... karolina :) :) :) (1) POLECAM. Wiolka jesteś rewelacyjna !!!! To dzięki Twojej cierpliwości i... ania Polecam (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna kadra instruktorska, dogodne godziny jazd... Piotr Bielski