W 100% POLECAM! (1) Bardzo polecam szkołę elGrande! Kapitalni instruktorzy, świetnie... Sylwia Serdecznie polecam! ;-) (1) Do elGrande zapisałam się właśnie dzięki temu foru. Przeglądałam inne... Roksana Polecam! (1) Do szkoły trafiłam z polecenia mojego kolegi, który przekonywał mnie, że... Justyna
oczywiscie ze tak!! (1) Kurs zrobilam bardzo szybko, Pan Darek swietnie przygotowuje kursantow do... Sylwia Polecam!!! (1) Na kurs prawa jazdy zapisalam sie (niestety) do innej szkoly nauki jazdy i po... jola duże tak (1) Zdany egzamin za pierwszym razem :) ... Zdobyte przeze mnie tutaj i dzięki... Tomek :D Jestem na TAK ;) (1) Witam. Egzamin oczywiście zdany! Nie będę pisać, kogo polecam, ponieważ dobra... Cилвиja Świetna szkoła jazdy (1) Uważam że szkoła El Grande jest świetna pod każdym względem.Dobra i miła... Adam B. Super szkoła:) (1) Na kurs zapisałam się razem z siostrą, raczej bez nadziei na sukces;P Już na... Ania K. Polecam wszystkim! (1) Bardzo polecam szkołę El Grande. Dobra lokalizacja, przystępna cena oraz... Kamila G super szkola super ludzie i atmosfera (1) wielkie dzięki całemu zespołowi szkoły za wszystko - nie zdałem za pierwszym... Daniel Gdynia podjelam najlepsza z mozliwych decyzji... (1) ...przychodzac do tej szkoly :D. Przemila, kameralna atmosfera. Duza... Asia Mariusz - opinia (1) Do szkoły jazdy zapisałem się z polecenia brata, który był bardzo zadowolony... Mariusz Zdałem za pierwszym razem. (1) O szkole dowiedziałem się od kolegi, który bardzo ją wychwalał. Po... Michau Same superlatywy......:-) (1) Sytuacja,że tak powiem "życiowa" zmobilizowała mnie do natychmiastowego... Michu POLECAM (1) Bardzo polecam tą szkołe!!!!Kurs trwał bardzo krótko, Instruktorzy bardzo... Ola Ż. Rewelacyjna! Zdałam za pierwszym razem. (1) Ośrodek jest super. Przyjemna atmosfera oraz kompetentni instruktorzy. Kurs... Emila Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła godna polecenia. Ceny na tle konkurencji przystępne, ośrodek ładny,... Maciek Zdałam egzamin ! (1) Polecam ten ośrodek, a szczególnie Panią Wiolę instruktorkę. Zdałam już za 3... Agnieszka G yes yes yes :) (1) Powiem krótko, totalne antytalencie ze mnie jeśli chodzi o prowadzenie... Agnieszka Sawicka