artur - opinia (1) szkoła przewspaniała,instruktorzy cierpliwi i wymagający w szczególności Pani... artur Polecam bo zdałam za 1-szym razem !!! (1) Hej zdałam za pierwszym razem:) Co zawdzięczam mojej instruktorce Pani... Katarzyna R. Polecam ! (1) Szkoła godna polecenia !! Szczegulnie polecam instruktora Piotra.. genialny... Damian
Rewelka! (1) Zapisałem się na kurs w tej szkole gdy rozpoczynała swoją działalnośc, to... Maciej Grajewski Polecam! (1) Szkoła godna polecenia, wszystko na najwyższym poziomie. Plusem jest, szybkie... Magda Wymagajaca (1) WITAM WSZYSTKICH NIEZDECYDOWANYCH CHCIALBYM POLECIC WAM TĘ SZKOŁĘ PONIEWAŻ... IWONA Jak najbardziej polecam ;) (1) Bardzo mocną stroną placówki jest przede wszystkim jej elastyczność i... Tadeusz POLECAM!!!!!! (1) szkoła na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli chcesz się nauczyć dobrze jeździć i... Weronika G POLECAM!!! (1) Witam wszystkich przyszlych kierowców i polecam tę szkołę ... Sądze, ze... Agnieszka_G Sprostowanie poprzedniej wypowiedzi. (2) Źle się wyraziłam. Nie jestem do końca zadowolona z instruktora p.Marka... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) W 100% nie jestem zadowolona ze szkoły. Nie polecam jej osobą, które są... Agnieszka POLECAM :D (1) Zdałem, więc nic złego nie mogę powiedzieć o tej szkole. Instruktorzy bardzo... Paweł OK:) (1) Szkoła godna zaufania i godna polecenia. Podziwiam p.Marka za cierpliwość:) hania_m fajna szkolka (1) bardzo przyjemna nowa szkolka z nowymi samochodami co jest duzym ulatwieniem... ws SZKOŁA WARTA POLECENIA! (1) Nie ma lepszego OŚRODKA od El GRANDE!Choć wykupiłam tu tylko dodatkowe godz.,... Ewelina Super szkółka!!!!!!!!!!! (1) Super, super i jeszcze raz super!!! jak się uczyć jeździć to tylko w tym... Opinia młodej, niedoświadczonej SUPER ZADOWOLONA (1) SUPER SZKOŁA ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM. POLECAM!!!! EWELINA Gorąco polecam:)) (1) Marku jesteś Wielki:)) Dzięki Twojej cierpliwości, wiedzy i daru nauczania... Tesia Marcin M. - opinia (1) Właśnie skończyłem kurs w szkole el Grande. Polecam tą szkołę. Można się we... Marcin M. Dobra szkoła i super atmosfera, co przy nauce jest najważniejsze :D (1) Egzamin niedługo i idę na niego z pełnym spokojem i pewnością swoich... Nacia