gdzie fajny i niedrogi sklep z ciuszkami dla chłopców?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
hej! pytanie jak wyżej. muszę obkupić moich synów na wesele do kuzynki. dla dziewczynek w sieciówkach wybór jest duży ale dla chłopców.... no cóż... może jestem zbyt wymagająca ;) może macie jakieś sprawdzone sklepy gdzie można kupić coś dla małych elegantów w rozsądnych cenach? pozdrawiam. aha interesują mnie okolice Rumi tj. Gdynia i okolice
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie fajny i niedrogi sklep z ciuszkami dla chłopców?

w mapu na hutniczej akpolu moze nie wiem, ja kupilam spodnie eleganckie w swiecie dziecka bo bylam w cocodrillo to mieli ale cena powalila mnie calkowicie. a w swiecie dziecka moze nie najtansze tez byly ale typowo eleganckie nawet male krawaty widzialam:)chyba kiedy w wejherowie albo na chyloni byl taki sklep co mieli male garniturki tyle ze tego nie wynosisz potem. w smyku jest teraz kilka koszul z kamizelka na promocji wczoraj widzialam ale zalezy jaki rozmiar szukasz.jak sie pojezdzi to cos znalezc mozna.no ale zeby jakos super tanio to nie wiem.

W Świecie Dziecka w Rumi jest chyba całkiem spory wybór, ale dawno tam nie byłam.

wybor jest tak jak wyzej pisalam bo sama kupilam fajne spodenki maleu ale ceny no na bank nie naleza do najtanszych:)ale to zalezy co dla kogo znaczy tani ale moze warto sie przejsc bo ja nie moglam sie az tak rozejrzec bo moj maly to wulkan energi i nie dal mi za bardzo.

Inne tematy z forum

Widoki (5 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...