gdzie na bilard?

Gdzie jest najfajniejsze miejsce gdzie można pograć w bilard??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie na bilard?

Witam.Moim zdaniem najlepiej jest w U7 w Gdyni.Chociaz znam tansze miejsca np.Joker ale osobiscie odradzam.Szefostwo nie sympatyczne sami emeryci z ktorymi nie da sie pogadac.Za wszystko trzeba placic,Szatnia,toaleta i nawet muzyka a w U7 plasisz tylko za bilard i ewentualnie driny:)Takze goraco polecam U7

joker nie jest zly... w u7 czesto nie ma miejsc...
a tam zawsze cos sie znajdzie a bilard jest troche tanszy:)
co prawda muzyka w postaci szafy grajacej na pieniazki... ale jak jest wiecej osob to zawsze cos leci...

jest jeszcze bilard w hi-fi klubie studenckim na wyspianskiego w gdansku. co 2 niedziel turniej bilardowy.

w U7 jak dla mnie jest za głośno. Tłuką te kręgle tak ze mysli nie mozna zebrac. Zdecydowanie polecam Joker'a!

dziwne że o greenie nikt nie wspomniał, mięsci sie na zaspie ulica Hynka Green Klub Bilawrdowy z prawdziwego zdażenia nie jakies tam speluńskie Hi-Fi :P

fajny jest bilardzik w hotelu opera w Sopocie i moze to dziwne ale wcale nie drogo :)

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...

Białe tango (265 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4