ile za mb szkła na ścianę w kuchni?

Chodzi mi o fartuch kuchenny - pod szkłem fototapeta, czy ktoś wie ile orientacyjnie musze liczyć razem z montażem za mb??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile za mb szkła na ścianę w kuchni?

no w kryzysie to chyba 30% taniej niż np rok temu tak?

a rok temu jaka była cena? nie mam żadnego odniesienia..

Bzdury ceny sa takie same szok co ludzie tu pisza.Szkoda ludzie pytsja o rade a 90% jaja sobie robi tyczy sie to wszystkich postow.

to ten kryzys to czego dotyczy wreszcie?

bzdura kryzys sklepy pełne po prostu działania by zlecać usługi za marne grosze , nowobogackie łajzy żerujące na usługach małych firm .Jak żyć jeśli stawki budowlane sa z lat 90tych , Polacy maja za łajzy fachowców myślą ze oni dalej pija jabole itp.
Standardowo kuchnia za 30tys zlew za 2tys kamionkowy a szkło chcą za pól ceny .
Kupują baterie do łazienek po 1tys za szt nie licząc reszty a majstra chcą co za 30zł płytki robi .
To skandal złodzieje mający za nic ludzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Własnie dzisiaj jeden z takich fachowcow wycenil zrobienie półki z plyty karto-gips długiej na 3m,szer 15 cm,wys 10 cm na 1.700 zł/montaz +materiał/.Moim zdaniem nieco przesadzil,na moja uwage ze cena raczej z sufitu orzekl ze musi mu sie oplacic dojazd itd.A mi nie musi?tez pracuje i nie kombinuje jak oszukac kogos i zaspiewac dniowke 500 zl/bo tyle by wyszlo/Wiec p majster cwaniakow wsrod was pelno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to wreszcie chodzi o szkło? czy gk? bo plączecie tematy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (193 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Pompa ciepła - korzystny wybór? (14 odpowiedzi)

Planujemy wybudować domek 117m2 bez piwnicy bez garażu. Co myślicie o zastosowaniu pompy ciepła +...

Osuszanie budynku po zalaniu (4 odpowiedzi)

Kochani jak długo trwa osuszanie mieszkania po totalnym zalaniu. I jak najlepiej i najskuteczniej...