jak się pozbyć woni stęchlizny?

Drodzy forumowicze! mam taki problem - jedno z pomieszczeń w mieszkaniu nabrało okropnego smrodu stęchlizny po zamieszkującym go wcześniej lokatorze. Pokój został opróżniony ze wszelkich rzeczy poza meblami, wszystko zostało przetarte środkami chemicznymi, podlogi wymyte, pomieszczenie się cały czas wietrzy - a smrodek został :-/ pomóżcie , bo już nie wiem skąd to może się brać. nadmienię, że w pokoju nie ma żadnej pleśni czy grzyba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak się pozbyć woni stęchlizny?

Wygląda na to że jednak może jest grzyb tylko go nie widać jeszcze trzeba zmyć sciany wodą ciepłą z szarym mydłem po czym po wyschnięciu pomalować pokój farbą wapienną ,do podłogi ugotuj wywar ze skór owoców cytrusowych,mięty gozdzików wyszoruj tym podłogę jeśli w pokoju są meble które byłe tam wcześniej to możesz również wyszorować wywarem z cytrusów a jeśli nie jest ci szkoda to wywal te meble bo smród będzie wracał .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Euthyrox N25 - czy ktoś z Was również przyjmuje proszę o Wasze opinie . (47 odpowiedzi)

Witam, Miesiąc temu zaczęłam przyjmować lek EUTHYROX N25 na niedoczynność tarczycy mija miesiąc...

Jaki balsam do ciała polecicie (88 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...