kobietka potrzebna na oderwanie się od spraw domowych :)

Temat dostępny też na forum: Kiełpinek Wspólny wyjazd/impreza
Witam
Znajdzie się może ktoś chętny na wyjście na kawę bądź do jakiegoś fajnego Clubu? Chciałabym trochę się oderwać od wiecznych obowiązków domowych. Mam 25 lat. Jestem z Moreny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kobietka potrzebna na oderwanie się od spraw domowych :)

Cześć,
rowniez mam 25 lat, wybieram sie jutro do Gdańska na kilka dni,a ze jade sama to poszukuje wlasnie jakiejs kolezanki na wspolne wyjscie. Nie mam w Gdańsku czy trojmiescie nikogo znajomego tak wiec jezeli mialabys tylko chwile czasu chetnie spotkalabym sie:) napewno interesuje mnie jakies wieczorne wyjscie ;) pozdrawiam Cie i czekam na info:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haj, ja też jestem z Moreny i chętnie bym gdzieś wyskoczyła :)

ja tez chetnie bym wysko0czyl pozdrawiam

W czwartek na oseidlu Słoneczna Morena jest wyświetlany film, może ktoś dołączy?

a co to za film i gdzie dokładnie?

Oni tam robią często Kino Letnie, w czwartek ma być wyświetlone Choć goni nas czas. Będzie popcorn (darmowy jak to ważne:D:D:D). Adres to Piekarnicza 1, niedaleko sądu, Carrefoura :)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10447848_713985312007435_1026554360988071907_n.jpg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Kusocińskiego (18 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Osiedle Synteza i Lema (8 odpowiedzi)

Osiedle Synteza i Lema powstają w ławo dostępnym miejscu Moreny - pomiędzy ulicami Piekarniczą a...