l karnityna

mam pytanie - czy to prawda, że przy nieszczególnie zdrowych nerkach (bola mnie od czasu do czasu, czasem raz na miesiąc, czasem co kilka dni-nie mam jeszcze diagnozy od lekarza bo musze prosić sie o skierowania) czy w takim przypadku można przyjmować ten preparat??

Dodam, że zależy mi na zrzuceniu raptem 2-3 kg, a raczej na doprowadzeniu moich ud i brzucha do normalnego wyglądu (przytyło mi się, mam cellulit na tyłku). Nie forsuję sie z ćwiczeniami, pedałuje na rowerku i robie brzuszki.
Jeśli miałabym ja brać to góra 2 miesiące, ponieważ generalnie nie jestem zwolenniczka przyjmowania tego typu specyfików i nie chciałabym zrobic sobie krzywdy.
ps myślałam o L-K 1000 albo 600

ok, drogie BRAVO pomocy!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: l karnityna

ech dziewczyny...... trujecie sie tym badziewiem :/

wiecej seksu i efekt ten sam :)

a jaka przyjemność :)

heh, pewnie że tak, ale ja mam ten problem ze mój jest 3 mies za granica, wraca na tydzień, dwa i cześć.

Na pewno przeciwwskazaniem jest amyloidoza nerek.

Istotne jest to, że jeśli nie ćwiczy się dość intensywnie L-karnityna niewiele pomoże, w ten sposób fundujesz sobie jedynie "drogocenny mocz" i ewentualny efekt placebo...

ma do odsprzedania prawie całe opakowanie l karnityny

Był taki moment,ze brałam L karnintyne.Przed siłownią brałam 2 600-tki,a po siłowni miałam problem ze zmieszczeniem sie w jeansy.Szczerze mówiąc nie polecam,sporo kosztuje,a efekty słabo widać.Chyba,ze chcesz ostro poćwiczyć,wtedy być może sie sprawdzi

Inne tematy z forum

Poszukuję sprawdzonego lekarza od krękosłupa -dyskopatii (36 odpowiedzi)

Może możecie mi pomóc. Szukam specjalisty który zajmuję się dyskopatią i innymi schorzeniami...

jak schudnąć... :( (193 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Jakie perfumy na co dzień? (5 odpowiedzi)

Jakich perfum używacie na co dzień? Pytam, ponieważ szukam czegoś oryginalnego - najlepiej...