latarnie

kiedy nadejdzie taki dzien ze wszystkie latarnie beda naraz swiecily ? jak narazie jest tak ,ze albo dzialaja na chylonskiej to z kolei wtedy nie dzialaja na wejherowskiej , albo na czarnej gorze podlaczyli nowe i sa wlaczone na tej prostej kolo baru po ktorej w nocy nawet pies z kulawa noga nie przechodzi , a wjezdzajac do koleczkowa nastaje ciemnosc :)

jaja z tymi latarniami, tak samo jak ze sciezka rowerowa ktora miala isc do chwaszczyna ( chodnik tak samo ) a sila rzeczy sprawa wyglada tak , ze sa ta urywki sciezki i chodnika nietworzace jednolitej calosci.. dramat.

Wiem ,ze inwestycja jeszcze nie dobiegla do konca , ale z latarniami na chylonskiej nie ma to nic wspolnego , po za tym z grubsza chodnik i sciezki sa juz polozone , a nawet nie z grubsza a calkiem zaawansowanie , wiec raczej duzo sie nie zmieni po za wykonczeniem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: latarnie

Może i chcieli podłączyć wszystkie ale podczas prac się okazało iż zabrakło jakiegoś kabla. Tak jak miało to miejsce z mostem w Koleczkowie, wylali asfalt a później rozkuwali i robili most.

Jak dla mnie termin jest na czerwiec 2013 ale jak to w polskiej rzeczywistości bez obsuwy się nie obejdzie i będzie na przyszłą zimę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Należałoby jeszcze zwrócić uwagę fakt, iż mimo sa jakieś latarnie to i tak bardzo mało a o chodnikach nie wspomnę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swoją drogą tempo prac i bajzel im towarzyszący zasługuje na prawdziwy "PODZIW"!!!!Najfajniejsza jest dziura na wyjeździe z Kamieńskiej-po prostu SUUUPER!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja również jestem pełna podziwu dla tej dziury! jej urok wprost mnie onieśmiela!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więcej tu takich urokliwych dziur ;) Na wjeździe na Dębową też jest niepozorna dziurka, niby mała, ale można się baaardzo zdziwić ;)

dobra mniejsza z dziurami , dlaczego latarnie na chylonskiej sciemniaja sie i zachwile rozblyskaja normalnym swiatlem ? Jadac tamtedy mozna sie poczuc jak na imprezie :)

ps. podlaczyli ostatnio nowe latarnie - szacun :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze dlatego ze wlady tam grasuje i wytwarza jakies pole magnetyczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha mozliwe :)

Inne tematy z forum

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...

Nowy Mechanik (38 odpowiedzi)

Co sądzicie o nowym mechaniku w Koleczkowie przy skrzyżowaniu na Chylonie?? Warto oddać samochód...

Światłowód w gminie Szemud (14 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?