lokal-ok, obsługa-fatalna
Moja opinia na temat tego lokalu jest bardzo podzielona. Wystrój bardzo Ok, można stwierdzić że śmiało dorównuje innym europejskim lokalom. Z tego powodu bardzo duży plus. Jednak moje pozytywne wrażenia na tym się kończą. Fatalna obsługa barmanów zarówno jak i kelnerek. I tu moje pytania do menagmentu tego lokalu: Czy naprawde nie zależy wam na pieniądzach? Bo wg mnie ludzie przychodzą do was żeby się pobawić i je wydać, a niestety czekanie 40 min. przy barze na drinka to troche jest nie na miejscu. Kolejny minus to liczba osów w lokalu. Nie będę ukrywać że ludzi jest wpuszczanych o 10 razy więcej niż rozmiar lokalu (bynajmniej tak było w okresie sierpniowym). Może warto by zrobić droższe, limitowane wejściówki? By ludzie którzy już przyszli czuli sie komfortowo. Nie ma nic przyjemnego w tańcu na parkiecie, kiedy jest się obijanym i deptanym przez inne osoby. Co do ochrony mam raczej pozytywne zdanie, jedyna może uwaga że troche nie na miejscu jest flirtownie z klientkami;) Bardzo liczę na odpowiedz managera do mojego komentarza!