malinowski .dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Monika - ocena (1) Najlepsza opieka dietetyczna. Wsparcie na każdym etapie drogi po zdrowie i... Monika Małgorzata - ocena (1) Profesjonalny, motywujący i zawsze wspierający najlepszy dietetyk, z jakim... Małgorzata Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z porad p. Michała. Dieta mi odpowiada, kilogramy... Kasia
AU - ocena (1) Z panem Michałem współpracuję już kolejny raz i to nie bez powodu. To... AU Anna - ocena (1) Polecam 100% Pan Malinowski ma ogromną wiedzę, odpowiada na wszelkie pytania... Anna Ania - ocena (1) Pan Michał jest wspaniałym dietetykiem - profesjonalny w każdym aspekcie.... Ania Ewa - ocena (1) Polecam Pana Michała, dzięki Jego wytrwałości i determinacji oraz wsparcia w... Ewa MM - ocena (1) Profesjonalna i skuteczna współpraca, duża wiedza, ogromna cierpliwość. Od... MM Maja Sokołowska - ocena (1) Dziękuję za wsparcie i profesjonalne prowadzenie mnie w leczeniu otyłości.... Maja Sokołowska Nowakowski Krzysztof - ocena (1) Pan Michał jest bardzo profesjonalny i dba o miłą atmosferę na wizycie,... Nowakowski Krzysztof Paweł - ocena (1) Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do człowieka i sytuacji. Efekty... Paweł Ela - ocena (1) Nie wiem, jak Pan Doktor Malinowski to robi, ale chudnę mimo częstego... Ela Ania - ocena (1) Pan Michał jest świetnym dietetykiem. Moje doświadczenia są takie, że waga... Ania Monika - ocena (1) Bardzo smaczna, prosta i skuteczna dieta. Po stosowaniu diety opracowanej... Monika Piotr Maciejewicz - ocena (1) Pan Malinowski jest wspaniałym dietetykiem , zawsze wysłucha i doradzi w... Piotr Maciejewicz Paulina - ocena (1) Świetny dietetyk-profesjonalny, zaangażowany i bardzo wspierający. Plan... Paulina Aleksandra - ocena (1) Wspaniały człowiek . Polecam serdecznie . Aleksandra Adam - ocena (1) Bardzo rzetelne doradztwo i konkretna pomoc ze strony p. Michała w walce z... Adam Sonia - ocena (1) Pan Michał jest cudownym człowiekiem a zarazem specjalistą z ogromną wiedzą i... Sonia Agnieszka - ocena (2) Od kiedy trafiłam do Pana Michała, moje postrzeganie diety zupełnie się... Agnieszka