mytaxi kierowca taxi

Witam jezdzi ktos moze w mytaxi czy da rade tam zarobic 500zl w wekend na czysto ? wiadomo zus 1250 zl co miesiac trzeba zaplacic kiedys bawilem sie w taxi w korporacji as i bylo ok 500zl w weekend ciekawi mnie czy podobnie mozna zarobic czy stoi sie po pare godzin jak np w itaxi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Styczeń - wiadomo słabszy miesiąc. Ale tysiaka z weekendu przywożę. W sezonie 2-3. Minus paliwo, auto, zus, księgowość. Wychodzi nieźle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

pytam realnie te 2 tysiaki to za 4 weekendy w miesiacu ? ile godzin podczas weekendu pracujesz 40h ? czy wiecej minus zus paliwo itp zostanie 1500 na miesiac za 4 weekendy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mówię o weekendzie. Jednym weekendzie. Pracuję 8-10h w nockę z piątku na sobotę, i koło 12-15h z soboty na niedzielę.
Paliwo to 150-200pln, zus stały (każdy ma inny, mały zus/tylko zdrowotne jak pracujesz gdzieś. albo tylp taxi to masz teraz 1200pln), opłata za zlecenia... tu różnie - ostatnie fakturki to 50-100pln za weekend. W lecie po 200 bywało, ale też i obrót był sporo wyższy. W inne dni nie jeżdżę...

Prawda stara jak świat - trzeba jeździć to będziesz miał obrót, i trzeba wiedzieć gdzie stawać po klienta :) Jeden wozi norwegów po burdelach i kasuje stówe od łebka, inny wozi babcie z pietruszką po 500metrów i kasuje 8zł....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Temat tyle razy przerabiany że się rzygać chce. Jeszcze nikt nie zarobił nawet na utrzymanie samochodu w tych pseudo firmach, ale prezesy co chwilę zakładają nowe wątki żeby łapać frajerów na internetowe bajki. Kursów nie ma ale abonament od kierowcy jest, co miesiąć gro nowych frajerów i jakoś się kręci. Żenada.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

Brawo, trafiłeś w punkt ale jak widzisz naiwni wciąż dają się wkręcać w te bujdy o kosmicznych zarobkach.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

My taxi to jest najgorsza opcja na taxi.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mytaxi kierowca taxi

lepiej iść do Asa lub City Drivers zarobisz trzy razy tyle. Ja nie polecam mytaxi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na taxi da się zarobić dobry pieniądze. ale nie w mytaxi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co ty gościu gadasz pracowałem w komforcie i później w pasie. W weekend prawie zawsze na czysto po dostarczeniu paliwa i prowizji mam na czysto 500 za piątek i sobotę praca ok.9 do 10 godz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto ma normalnie pod sufitem to nie jezdzi w mytaxi. Wysoka prowizja za kursy i polityka nie pozwala myśleć przyszłości o mytaxi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z taxi są dobre pieniądze, ale nie w mytaxi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Free Now to jest inteligentny sposób domenie kierowców. Odradzam bo stawki mają takie same jak ubera.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

free now to jak U..... wychodzi 1.30 za kilometr. I jeszcze pobierają prowizję. Nie da się zarobić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idźcie do City Taxi Gdańsk o wiele lepiej zarobkowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...