najlepszy Sony Ericsson

wg was jaki jest najlepszy telefon z Sony Ericssonów...??
jestem przy starym SE z sentymentu ale nadchodzi czas aby juz zmienic patrzalem te wszystkie xperie i inne ale juz sam zgupialem
mam namysli tak do 7 stówek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: najlepszy Sony Ericsson

Sam się szykuję do zmiany telefonu, również patrzyłem na SE, bo jestem przywiązany do marki. Za 700zł najlepszy SE to imo Xpieria X8--troszkę większy wyświetlacz od X10mini/mini pro, ma też bodajże więcej ramu i szybszy procesor.
Jedyne na co można narzekać to to że SE oficjalnie przestało wypuszczać nowe wersje androida do X8. Najnowszy oficjalny soft to 2.1
Telefon nie ma też multitoucha, ale dla mnie to nie jest duża wada, owszem nie pogramy w niektóre gry (FPSy na ogół), ale ja nie kupuję telefonu do grania, czasem w coś pogram, jednak ważniejsze dla mnie są ogólne multimedia--filmy i w szczególności muzyka. Ogólnie można ją już dostać za 500-600zł, ale lepiej sprawdzić, bo patrzyłem jakiś czas temu.
Możesz też popatrzeć na HTC lub Samsungi, są droższe, ale myślę że coś się trafi za te 700zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedys SE dawal w zestawie super sluchawki, a teraz badziewiaki po taniosci :((

Ale mam SE Xperie 8, X10mini odradzam bo z x10 wspolna ma tylko nazwe. Tez dlugo nie moglam rozxstac sie ze starym poczciwy SE Music.

To czego nie lubie w Xperii:
- scala SMSy w rozmowe i nie mozna usunac jednej eski, tylko cala rozmowe
- nieuporzadkowane menu, brak mozliwosci poukladania "po swojemu"
- brak mozliwosci skasowania gier i aplikacji wgranych przez producenta
- jak masz dzwonek wybrany lub wgrany, to tel. traktuje go jako multimedie a nie dzwonek. I czasem wyciszysz multimedie, np. przy grach i tym samym wycisza ci sie dzwonek

szukam i przejrzałem juz chyba wszystkie SE w oko mi wpadl W995 jest bardzo dobry technicznie i praktycznie, ale spojrzałem jeszcze na Samsungi co prawda na samsungach sienieznam ani niewiem jakie teraz sa na topie modele ale wpadl mi OMNIA moze wiecie cos onim wiecej lub polecicie inny model Samsunga...

Samsung
GT-S8500 Wave

&

Samsung
GT-i8910 Omnia HD

po długich poszukiwaniach z Samsungów te dwa mi wpadły w oko
co o nich sadzicie...podoba mi sie OMNIA ale ten Wave z kolei wymiary ma dobre tzn troche mniejszy jest

lepiej kup sobie nokie 3310 z androidem 2.1

Inne tematy z forum

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

Moje doświadczenie z łatwymi pieniędzmi: lekcje, które wyniosłam (3 odpowiedzi)

Moja znajomość z łatwymi pieniędzmi zaczęła się, gdy po raz pierwszy natknąłem się na różne...

Czy nie macie problemów z zagadaniem do kobiety? (5 odpowiedzi)

Cześć. Czy nie macie może problemów z zagadaniem do płci przeciwnej ? Sam od jakiegoś czasu...