nie polecam - jakosc znacznie spadła
Korzystałem wielokrotnie, zawsze było super - do niedawna. Byłem w sobotę na daniu z karty - zamówienie pomylone, dania zimne, stolik obok każdy dostał zupełnie co innego niz zamówił. Zlozylismy reklamacje, menadzer restauracji zadzwonil przeprosil, przyslali karte rabatowa i zaproszenie na bezplatny brunch dla całej rodziny.
Bedąc przekonani że to jednorazowy incydent wybraliśmy sie w dniu dzisiejszym w 11 osób.
O szklanki trzeba było się upominać kilkukrotnie, na kawę czekałem 34 minuty.
Tłumy, za mało personelu, braki dań po 15:00
Stolików naustawiane jeden na drugim, dwa razy więcej niż kiedy, wręcz niekomfortowo
Potrawy straciły swój unikalny smak, zrobił się FASTFOOD dla bogatych.
Barszcz na kilkadziesiąt osób miał może z 10 uszek, załapaliśmy się w chwili gdy kucharz go przyniósł. Reszta gości miała już bez uszek......
Kucharz który miał przygotowywać na sali dania na bieżąco co chwile wychodził i miał problem z samym faktem że powinien cos przygotować
Opiekunkę dla dzieci zamienili na mikołaja który raptem był może z godzinkę - porazka
Widać że kierownictwo postawiło na maksymalizację zysków
ilość rezerwacji i przyjetych gości znacznie przerosła mozliwości lokalu.
Bedąc przekonani że to jednorazowy incydent wybraliśmy sie w dniu dzisiejszym w 11 osób.
O szklanki trzeba było się upominać kilkukrotnie, na kawę czekałem 34 minuty.
Tłumy, za mało personelu, braki dań po 15:00
Stolików naustawiane jeden na drugim, dwa razy więcej niż kiedy, wręcz niekomfortowo
Potrawy straciły swój unikalny smak, zrobił się FASTFOOD dla bogatych.
Barszcz na kilkadziesiąt osób miał może z 10 uszek, załapaliśmy się w chwili gdy kucharz go przyniósł. Reszta gości miała już bez uszek......
Kucharz który miał przygotowywać na sali dania na bieżąco co chwile wychodził i miał problem z samym faktem że powinien cos przygotować
Opiekunkę dla dzieci zamienili na mikołaja który raptem był może z godzinkę - porazka
Widać że kierownictwo postawiło na maksymalizację zysków
ilość rezerwacji i przyjetych gości znacznie przerosła mozliwości lokalu.