nnt. Urząd Pracy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Mam dość, nie mogę znależć pracy (singiel, bez męża i dzieci), jakie macie doświadczenia z urzędem pracy, jest szansa na znalezienie pracy ? Interesuje mnie praca w butiku, salonie odzieżowym, pokojówka w hotelu, sprzątanie biur ;)
Już mam naprawdę dość, jutro jadę do UP zarejestrować się, mama mnie namawia i męczy mnie żebym jak najszybciej zarejestrowała się i poprosiła o pracę. Dzięki za odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Urząd Pracy

ja takiej szansy na znalezienie pracy przez UP nie widzę :(, nie dostałam jeszcze żadnej propozycji pracy, a jestem zarejestrowana od maja:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za odpowiedż, ale mama mi tak truje , że mam zarejstr się i już. Mam dość - od lutego szukam pracy, nawet sprzątanie by mnie zadowoliło ;( Pozdrawiam.

dla dobra wogółu zarejestruj się ale szanse są marne. chyba, że na jakieś szkolenia.

mój mąż się zarejestrował na początku października i od razu mu znaleźli pracę, tyle, że my podlegamy pod Kartuzy... ważne jest czy masz jakieś doświadczenie, książeczkę sanepidowską itd, bo mój mąż właśnie ma książeczkę, a akurat takich szukali... a i nie wiem jak w Gdańsku, ale np u nas on się zarejestrował przez internet i tam dostał termin stawienia się i okazało się, że jak się rejestruje przez internet to jest się obsługiwanym przez firmę zewnętrzną a oni mają swoje miejsca pracy do zaoferowania, a kolega jego w tym samym czasie z tej samej firmy zwolniony (też z książeczką) poszedł normalnie od razu do urzędu i nie dostawał żadnych ofert

Nie poddawaj się!! Ja z UP dostałam propozycje ale nic z tego nie wyszło, jednak proponuje - DODATKOWO - zarejestrować się w Agencji Pracy - np. addecco :) - w Gdańsku mówią że jest najbardziej skuteczna. Ja jadę jeszcze w tym tygodniu :)

Inne tematy z forum

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...