nnt spis ludności

Wiem,że to nie temat ślubny ale zawsze pomagacie:-)
Właśnie się dowiedziałam,że w polsce jest spis ludności,ja nieszkam poza granicamiale jestem w polsce zameldowana,czy ktoś wie czy musze to wypełniac???
W necie zero informacji:(
Z góry dzięki za odpowiedzi :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nnt spis ludności

no ja dzis zrobilam przez internet cos spis gov pl albo cos takiego bo mozna i zaznaczasz ze za ranica mieszkasz i od kiedy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O nie wiedziałam,że jest taka opcja do zaznaczenia:)
Nie zalogowałam sie tam,bo wolałam danych nie podawać jak nie wiem czy muszę:)
A właśnie bez zalogowania nie mogłam zobaczyć tych pytań:)
Ale zrobiłaś bo chciałaś czy to jakiś obowiążek jak np census w uk???
Są jakieś kary za nie zrobienie???
Tak naprawdę zero komunikatów dot polaków mieszkających za granicą:(
Pozdrawiam emigrantkę:))

Ja mieszkam w Norwegii :):) tu wszystko jest jawne, kazdy w internecie mzoe zobaczyc ile zarobilas ile zaplacilas podatku gdzie mieszkasz i date urodzienia:) takie maja hobby....samochod tez wystarczy blachy wpisac o wyskoczy wlasciciel model oraz daty przegladow wiec nie bardzo mialam opory i tak kazdy mzoe sobie mnei sprawdzic.

No ja czytalam ze jak sie jest obywatelem Polski to jest obowiązkowy (mam mądrą polską TV i tak moowili w mądrej telewizji śniadaniowej :))

pare pytan, nic osobistego, gdzie masz zameldowanie w polsce, gdzie mieszkalas na dzien 30 marca 2011 jak zaznaczysz ze za granica to tylko od ktorego roku i w jakim kraju :)

nic takiego wiec spokojnie mozna klikac !! pozdro !

Zrobione za mnie i za męża w 5 minut oba:)
A w brytyjskim spisie była maaasa pytań i dlatego nie chciałam robić i znowu spędzić pół godziny przed kompem:)

Inne tematy z forum

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

Moje doświadczenie z łatwymi pieniędzmi: lekcje, które wyniosłam (3 odpowiedzi)

Moja znajomość z łatwymi pieniędzmi zaczęła się, gdy po raz pierwszy natknąłem się na różne...

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...