o kant d..y z tą segregacją

Dziś panowie wywożący śmieci łaskawie wrzucili do jednej śmieciary worek z papierem i dodatkowo worek z plastikami.
Coś nie halo z tą segregacją!!!
Po kij kupowałem stojak na worki do segregacji skoro to i tak trafia do jednego kotła???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: o kant d..y z tą segregacją

O takich przypadkach należy powiadomić gminę. Możesz nie zawiadamiać ale wtedy skąd oni maja wiedzieć ,że takie coś ma miejsce. Jeżeli wykonawca nie wywiązuje się z umowy to powinien zostać obciążony karą, a nawet można z nim rozwiązać umowę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz szczęście że w ogóle zabrali. U mnie nie zjawili się po plastik (zeszły poniedziałek wg harmonogramu), papier (wczoraj) a dziś mają zabrać suche... ciekawe... jakoś nie wierzę
pisałem do nich i do urzędu - bez odzewu

po co nam taki harmonogram?

się ciesz ze do ciebie przyjechali bo do Barniewic bracia Stach nie raczyli przyjechań ani 16 po plastik ani 23 po papier i za co ja mam zapłacić za to ze ich nie było ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziś odebrali wszystko razem do jednej śmieciarki
chcę wierzyć, że odpowiednie worki trafią do odpowiednich miejsc na sortowni

święto :) odebrali mi dziś pierwszy raz śmieci, niesegregowane :) 6 worków (bo kosza nie mam jeszcze) zostawili tylko jeden worek (z trawą) pytanie czemu nie zabrali go ??? skoro mix nieposegregowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

widocznie brali odpady suche. a trawa to należy do odpadów mokrych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj był termin zabierania zmieszanych odpadów. czytaj uważnie, NIE SEGREGUJĘ odpadów, pozostałe worki mokrosuchoplastikowoszklane jakoś zabrali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .