oceniam Jankar na ocenę 6, ponieważ bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu i jest to na prawdę bardzo dobry ośrodek jazdy.
Bardzo polecam Ośrodek Jankar, ponieważ nauczyłam się tam bardzo dobrze i zgodnie z panującymi na drodze przepisami prowadzić samochód. Jestem pewna, że tego co nauczyłam się na zajęciach praktycznych z Panem Dariuszem Leszczyńskim będę do końca życia pamiętała podczas jazdy i stosowała się do jego zaleceń. Szkoła bardzo przyjemna, P. Róża, która zajmuje się sprawami papierkowymi już pierwszego dnia dokładnie wytłumaczyła mi co jest potrzebne i nie musiałam tracić czasu na szukanie brakujących papierów. P. Karol bardzo dobrze przeprowadził zajęcia z teorii i świetnie tłumaczył jak unikać niebezpieczeństwa na drodze i jak w takich sytuacjach należy się zachować. Instruktorzy czyli Pan Dariusz Leszczyński i Henryk Świdkowski są bardzo pozytywnymi osobami, Pan Dariusz nauczył mnie dobrze jeździć, pomógł mi zwalczyć strach i stres podczas jazdy, zawsze czułam się pewnie i bezpiecznie, ponieważ wiedziałam, że jest świetnym instruktorem i bardzo dobrze się dogadywaliśmy, oprócz tego że jest świetnym instruktorem to potrafi też być świetnym słuchaczem i wysłucha wszystkie Twoje wątpliwości i nakieruję Cię na dobrą drogę! Pan Henryk natomiast wspierał mnie mimo iż nie byłam jego kursantką