pediatra w wejherowie??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
od niedawna tu mieszkam, swojego lekarza mam w gdyni ale z malenstwo musi miec opieke tutaj, wiec moze macie jakichs dobrych pediatrow do polecenia(i gdzie przyjmuja)??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pediatra w wejherowie??

Też jestem zainteresowana, szczególnie pediatrami w przychodni Kaszuby :)

mi zalezy na opini o lekarzach z bukowej lub puckiej.

upppp...

dr Adam Hermann, gabinet prywatny na ul. Sobieskiego 227, II piętro, gab. nr 14.
przyjmuje wtorek i piątek 15.45-17.45
tel. 668667333
z NFZ pracuje w szpitalu wejherowskim i lęborskim
polecam go. prowadzi moje dwie córki

tak.ten pan tez "leczyl"moje dziecko.w szpitalu zadna rewelacja,ale na wizyte prywatną zapraszał z wielkim zaangazowaniem.nie skorzystalam:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do kogo wiec chodzisz?? polecasz??

justi powtarzasz się, ja korzystam z usług tego specjalisty od 5 lat, więc chyba mogę o nim więcej powiedzieć.
w takim razie poleć jakiegoś innego

jeszcze dodam, że większości przypadków, gdy pomógł moim dzieciom nie brał pieniędzy, gdyż przyjmował mnie w szpitalu bez skierowania. nie wiem ale po wszystkich twoich wypowiedziach justi na forum wnioskuję, że masz ze wszystkim problem. twoje relacje między ludzkie nie wyglądają zbyt różowo. bardzo współczuję ;(

ponawiam pytanie... aaa no i kiedy sie wybiera pediare?? jeszcze przed urodzeniem czy po?? jak to technicznie wyglada..

upp....

Alino-mam prawo nie byc zadowolona z tego lekarza prawda?czy to obowiązek,ze trzeba byc zadowolonym hehe:P?

Mnie nie przypadł do gustu i nie umiał wyleczyc mi dziecka i tyle.Zresztą,nawet sie nie starał za bardzo.Tak wiec jakos ciezko miec mi dobre zdanie.

Jesli Ty jestes zniego zadowolona to super.Kazdy lekarz ma te chlubne i te gorsze opinie.Ideału nie ma.Czy moze jest nim pan H...;P?

ps:to oczywiste ze lecząc w szpitalu nie bierze pieniedzy hehe.błyskotliwe spotrzezenie naprawde:P
Natomiast co do moich doswiadczen ze sluzba zdrowia dla dzieci ogolnie,to ciesz sie,ze nie trafialas tak jak ja przez kilka miesiecy.

Niewiem czemu tak Cie zbulwersowalo to,ze doktor H... nie jest dla mnie zadnym super lekarzem.Nie jest i juz.
Zresztą,nie tylko dla mnie(poczytaj dokladnie forum heh)

justi jakiego lekarza wiec ty polecasz?? nie mam tu (w wejherowie) znajomych ktorych moglabym podpytac wiec moze jakies namiary??

myślę że nie otrzymasz odpowiedzi od justi na temat jakiegoś godnego polecenia lekarza, chyba dla niej taki nie istnieje.
a ja przejrzałam posty na temat pediatry którego polecam i rzeczywiście jest kilka niepochlebnych opinii na jego temat, ale wszystkie należą do ciebie... błyskotliwe prawda?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0