potrzebuje pilnie tort na 28 wrzesnia, moze ktoras z was mialaby wolny termin na wykonanie go w granicy 100 zl? marta1882@wp.pl
w okolicy gdyni rumi...
a nie chciałabyś spróbować sama upiec tortu... Jakiś czas temu trafiłam na poniższy przepis: http://www.slodkiefantazje.pl/tort-kajmakowy
tort jest przepyszny i nie jest trudny w wykonaniu (robiłam go dwa razy i goście byli zachwyceni).
nie wiem jak w Auchanie w Rumi - ale w Gdańsku mają przepyszne torty śmietanowe(ich wyrób) :] wiem, że można zamawiać :] nie wiem jak ze wzorami :P ale tydzień temu kupiliśmy gotowca, bo urodzinki były na łapu capu z dnia na dzień ;) chociaż faktycznie Gabryś 3 latka skończy 24.09 ;)
mamamarty, wiec co z tym tortem? bo nie chce zostac na lodzie pozniej i szukac czegos na szybko? zrobilam watek bo pisalam do Ciebie i tu i na maila i nie odpisywalas mi...
nascimento, dziekuje, napisalam wiadomosc do niej i teraz bede czekac na odp. Jestem juz zalamana to mial to byc mily prezent niespodzianka dla meza a niestety jak widac wyszlo inaczej :/ i zostane bez tortu badz bede musiala kupic w cukierni jakis zwykly
ja również szukam kogoś kto upiecze tort na mój ślub na 28 września. Tort nieduży bo na 30 os., w cukierni ciężko małe torty weselne znaleźć a i ceny strasznie duże.