poronienie nawykowe

kto jest po co najmniej 3 poronieniach?dostałyscie skierowanie na badania genetyczne do pr.limona?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poronienie nawykowe

Ja dostalam po 2 poronieniu skierowanie na badania genetyczne do profesora Limona robil mi badnia u siebie. Wyniki dokladnie mi wyjasnil bylam pod jego kontrola rowniez gdy zaszlam w koncu w ciaze. Super czlowiek i lekarz !!

super dziekuje ja tez sie wybieram do niego a to prawda ze czeka sie na wizyte 44dni?i tylko na NFZ

ja po poroneniuu dostałem na swoim chelmie czerwone kropki.
Matko czy to juz koniec??

kochana to sa najszybsze terminy czasami czeka sie nawet do roku :(

wlasnie sie nzapiosalam na 18 maja do p.limona hehe masakra
ale takze zapisalam sie do INVICTY do p. ochman na 20marca

Ja poroniłam 4 razy, ale sama musiałam wyżebrac skierowanie do poradni genet. Zadzwoniłam tam we wrzesniu i dostałam termin do prof.Limona na 18 lutego... Miesiąc po umówieniu tej wizyty okazało się, że jestem znów w ciąży.Tym razem pierwszy trymestr zakończyl się sukcesem i jestem już za półmetkiem czego zyczę wszytskim pragnącym dziecka!

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha (44 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Euthyrox N25 - czy ktoś z Was również przyjmuje proszę o Wasze opinie . (47 odpowiedzi)

Witam, Miesiąc temu zaczęłam przyjmować lek EUTHYROX N25 na niedoczynność tarczycy mija miesiąc...

jak schudnąć... :( (193 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...