poszukuję solidnego stolarza

Mam do zrobienia łóżko szafę i regał na książki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukuję solidnego stolarza

Witam. Zajmuje się produkcją mebli od projektu do wykonczenia. Proszę o kontakt Piotr 604 226 555

Polecam stolarza 695 656 234 :) powodzenia

mi się wydawało że mam fajnego, ale jak teraz chce nas skasować za szafkę pod zlew do łazienki, jedną półeczką na wannę, listwe na wannę i trzy małe "parapeciki" 1800 zł to już nie polecam

No cóż, w takim razie może lepiej wybrac się do Ikei na zakupy? Cena na pewno zalezy od materiałów i niestety chyba zaden stolarz wykonujący pod wymiar na konkretne zamówienie nie ma szans konkurowania cenowo z duzymi producentami...

Myślę, że meble zrobione na wymiar przez stolarza są o wiele ładniejsze niż takie np. z ikei. Tam są ładne dodatki i proste meble, a stolarz potrafi zrobić cuda z drzewa. Sama się o tym przekonałam. Polecam 695 656 234

Zgadzam sie w 100 %, dlatego ceny mebli na zamowienie moga sie wydac wysokie, ale trzeba wziac pod uwage, ze ich wykonanie wymaga wiedzy, doswiadczenia, specjalistycznych narzedzi i czesto wielu godzin dodatkowej pracy zwiazanej z montazem, a jak wiadomo nikt z nas nie chce pracowac za darmo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

meble do łazienki pod wymiar - kogo polecacie ? (33 odpowiedzi)

Witam! poszukuję stolarza/firmy, która zrobi mi meble łazienkowe pod wymiar. Kogo polecacie ?...

budowa domu - koszt (57 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

Wyceny i projektowanie mebli za darmo. (29 odpowiedzi)

Chciałbym poruszyć wątek wykonywania projektów np.mebli kuchennych i wysyłania ich w odpowiedzi...