poznam milą fajna koleżanke:)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
poznam milą koleżąnke fajna spokojną sympatyczna do ludzi i wyrozumiałą:) szanująca za wygląd czlowieka:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poznam milą fajna koleżanke:)

co???? "szanujaca za wyglad człowieka"??? albo juz za pozno i nie rozumiem, albo ta wypowiedz jest dziwna...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pmyslam tak samo :D

czytałam to 2 godziny temu ;) więc było stosunkowo wcześnie :P i też nie zajarzyłam ;)

Moze kolezanka szuka ladnej "kolezanki":P

Sama mam koleżenkę która ma tylko mnie a dlaczego ,bo była w nieszczęsnej hali stoczni była na koncercie ma poparzone pół twarzy szyje ,dekolt nagle wszyscy się odniej odwrócili ,dlatego rozumiem co autorka ma na myśli szukając wyrozumiałej koleżanki ,może jest chora nie wiem los bywa różny,ludzi są dziwni nie chcą przyjaźnić się z chorymi boją się ich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiola, to smutne co piszesz, ze wszyscy sie odwrocili od tej Twojej koleżanki z powodu wygladu........
niemniej jednak, nawet jeśli o to chodziło autorce, to chyba na opak sformułowała zdanie..bo własnie napisała tak...jakby liczył sie tylko wygląd, a nie charakter itp.

Przykre to ze ludzie patrza na wyglad...
Ale ja tez zrozumiala ze dla autorki watku ,kolezanka musi byc ladna ,atrakcyjna niewiem....sama...moze neich sie autorka wypowie o co jej chodzilo,moze poprostu zle napisala ,a chodzi jej o cos innego :)

Być może tak jest że autorka jest bardzo atrakcyjna i dlatego szuka koleżanki która nie będzie zazdrosna o jej wygląd i będzie równie atrakcyjna ,tak czy siak dosyć skąpo napisała a sama zniknęła .

Atrakcyjne kobiety nie zrozumią tego i czesto jest tak ze naprawde jak juz kolezanka okazuje sie brzydka to sie odwracaja od niej lub jest po wypadku ale ona w srodku jest taka sama nie zmienia sie i wtedy jeszcze bardziej potrzebuje przyjazni...