pozytywnie
Byłam w tym salonie już 3-krotnie, za każdym razem inny fryzjer ścinał mi włosy i za każdym razem robiono to dokładnie według moich uwag i oczekiwań. Jedna z fryzjerek zaproponowała mi dodatkowy, odpłatny zabieg ale nie było to nachalne namawianie. Obsługa jest miła, nie zajmują się pogaduszkami tylko klientkami. Wydaje mi się, ze właścicielka faktycznie trzyma tam dyscyplinę, ale to raczej jest na plus. W innych salonach fryzjerki zajmują się głównie plotkowaniem i obcinają włosy patrząc się głównie kto wchodzi do salonu a nie na głowę klientki. Wnętrze przyjazne relaksowi, można też wypić kawę/ herbatę.
Osobiście polecam ten salon moim koleżankom. Jedna z nich skorzystała i była bardzo zadowolona modyfikacją fryzury, którą zaproponowała fryzjerka po krótkim "wywiadzie".
Jedynie ceny mogłyby być nieco niższe za samo strzyżenie, ponieważ wliczone w to- obowiązkowe modelowanie jest mi zazwyczaj zbędne bo i tak układam włosy po swojemu i jest to dla mnie stratą czasu.
Osobiście polecam ten salon moim koleżankom. Jedna z nich skorzystała i była bardzo zadowolona modyfikacją fryzury, którą zaproponowała fryzjerka po krótkim "wywiadzie".
Jedynie ceny mogłyby być nieco niższe za samo strzyżenie, ponieważ wliczone w to- obowiązkowe modelowanie jest mi zazwyczaj zbędne bo i tak układam włosy po swojemu i jest to dla mnie stratą czasu.