program do aranżacji wnętrz

Interesuje sie dekorowaniem... wnętrz, od jakiegos czasu szukam dobrego programu do aranżacji wnętrz i nic, bd bardzo wdzieczna jeli ktoś przesle nazwe programu lub link. Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: program do aranżacji wnętrz

warto zacząć szukanie takiego programu od zdobycia dyplomu architekta wnętrz.

potrzeba do tego głównie talentu i wytrwałości

Najbardziej irytujące osoby na forum to takie, które zamiast udzielać konkretnej odpowiedzi (jeśli ją znają) zaczynają się wymądrzać nie na temat.

daj spokój ;)
jeżeli aniołek nie potrafi obsłużyć googli to nie poradzi sobie też z programem graficznym.

A poza tym chciałbyś/chciałabyś żeby taki Aniołek89 nazwał się projektantem wnętrz i zajął się projektowaniem twojego domu ?! :D Ja bym nie ryzykował.
pozdrawiam

PS. http://www.autodesk.pl/adsk/servlet/index?siteID=553660&id=10925241

Tobie chyba potrzebny urlop jeśli w Aniołku upatrujesz konkurencję i od razu udawadniasz, że niedouczoną. Czy Aniołek oferuje gdzieś swoje usługi innym ? Czy nie może amatorsko (dla własnych potrzeb) zainteresować się projektowaniem ?
Ja na przykład amatorsko gram w piłkę na podwórku. I co ? Nie wolno mi, bo zawodowcy robią to dużo lepiej ? Wyluzuj ;-)

konkurencja? klient? nie wiem.

ale możemy sie na sparing umówić - też gram w piłe.
:)

Inne tematy z forum

fajne płytki (4 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...

Gdzie chcielibyście zamieszkać? Czyli przeprowadzka z pomorza. (12 odpowiedzi)

Temat trochę kontrowersyjny bo wszyscy wiedzą, że pomorze jest najlepsze :) Ale gdybyście mieli...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...