program mieszkan na wynajem

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Czytalam artykul z miesiaca maja o wyborze dewelopera z Trojmiasta do programu rzadowego mieszkan na wynajem.
Niestety nie ma zanych informacji ktory to deweloper odda w 3 kwartale tego roku budynek do dyspozycji powolanego funduszu przez BGK.
Jestem zainteresowana szczegolami,jesli ktos ma informacje,bardzo prosze sie podzielic na forum.
Dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: program mieszkan na wynajem

Podbijam, ja już dawno w radiu o tym słyszałam, ale ucichło oczywiście.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaden deweloper z centrum nie zostal zakwalifikowany, ceny odstaja od zadan Rzadu! Moze w przyszlym roku przy obwodnicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajna bajka :) szkoda ze budynki juz sie buduja i ida w forme zamiany - doksztalc sie - 1dzien pozniej a juz sie wybudowaly do polowy ? UMG ....... ci nic nie powie - najpierw pojda po swoich a potem dopiero moze inni dostana - tak jak tbs w dobrym miejscu albo sopot ;) tbs.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

kto neguje a sie nie podpisuje? a na szadolkach - wzgorzu 7 zapachow i 5 odorów - juz sie takie osiedle buduje, przypominam projekt to minimum 3mies, uprawomocnienie 60dni - i budowa -a tam juz budy STOJĄ -wiec - odpowiedzialnie prosze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...