Re: prosba do mieszkańców familijnego i rodzinnego osiedla
Sikanie piesków- przeszkadza, krówki -przeszkadzają,sąsiedzi -przeszkadzają, płyty yumbo,pyłki traw,świecące latarnie,nowi,starzy mieszkańcy - wszystko Wam przeszkadza. Matko jedyna czy tylko ja mam ważniejsze sprawy na głowie niż to czy pies sąsiada wysikał się na prawe tylne czy lewe przednie koło mojego auta. Na całym świecie psy podnoszą nogę i sikają,tam gdzie chcą i może właściciel nie wiem jak się starać, a nie przeskoczy tego (nie zapominajmy o psach bez właściciela,których w Baninie nie brakuje- dzikie, zagubione). Nie popieram wprowadzania psów na plac zabaw, ale to ludzie korzystający z tego placu nie zamykają bramki, nie szanują sprzętu, zostawiają śmieci. Piaskownica jest otwarta i bardziej jest kuwetą dzikich kotów niż psów z właścicielem. Nie wyprowadzam psa pod cudzą wycieraczkę i sprzątam po nim, ale bez przesady jak czytam niektóre komentarz to mi ręce opadają. Nie mieszkam w Szwecji i nie zamierzam (nie ten klimat ;) ) ~do jełopa co nie myśli a może Inga- a zwróciłaś uwagę jak widziałaś,że ktoś wyprowadza psa pod Twoje donice, wątpię -pewnie zbrakło odwagi, a teraz wylewasz żale na forum. Oczywiście nie popieram tego,aby wyprowadzać psy komuś pod wycieraczkę, masz prawo być zła, ale bez przesady,nie na wszystko ma się wpływ, niestety mieszkasz między ludźmi i nie zawsze jest tak jak byś chciała, a nazywanie kogoś kmiotem wystawia opinie Tobie mino,że jesteś anonimowa. Pozdrawiam i życzę lepszych obrotów w sklepie to i humor się poprawi i niektóre rzeczy przestaną tak dokuczać
5
2