psie odchody

Nie jest miło wyjść za własną furtkę i wdepnąć w toooo...
Myślę, że czas zacząć sprzątać po swych czworonogach. To nie wstyd a dobrze pojęta kultura.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: psie odchody

Niestety głupawi polacy nie będą sprzątac po swoich pieskach bo nigdy tego nie robili i moze zacząć juz robić im kupę pod ich drzwiami i moze sie nauczą wreszczie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIECH lepiej palacze zbirają po sobie pety!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

POPIERAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kurde miastowi przeprowadziliscie sie na wieś to macie nikt was tu nie zapraszał!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

kurde, sołtysie, obrażasz mieszkańców wsi!!! kultura obowiazuje wszystkich, wieś nie może się kojarzyć z gównem!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak sie nie podoba to prosze sie nie wprowadzać na wieś a nie tu pierdołu pisać to droga to gówno to krowy wrzystko przeszkadza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ktoś tu wrabia sołtysa i za niego siępodpisuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe, gratuluję wiedzy! IP może byc zmienne, przy każdym odpaleniu komputera, przy niektórych łączach bezprzewodowych typu play, iplus...

co do nienawiści sianej przez niektórych "tubylców" względem "miastowych", TO RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK TO CZYTAM!!! BYŁO OJCOWIZNY NIE DZIAŁKOWAĆ I KASY MIASTOWEJ NIE BRAĆ!!!

PSIE GÓWNA ŚMIERDZĄ TAK SAMO JAK KROWIE, TYLKO, ŻE KROWA POD FURTKĄ NIE n****!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Racja!!! Duży plus dla Ciebie za umiejętne ujęcie tematu! ..podobało mi się..
Od momentu nabycia gruntu (zresztą za ciężkie pieniądze), my "napływowi" mamy takie same prawa do wypowiadania się i stanowienia o wszystkim co związanie jest z naszym miejscem zamieszkania.. To nie tylko rodowici Baninianie maja takie prawa. Szkoda tylko, że posty tej treści "torpedowane" są przez osoby piszące o sobie "rodowity mieszkaniec", "miejscowy"..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od momentu nabycia gruntu my napływowi mamy takie same prawa,ale idąc z psem dlaczego on s....a na moim podjezdzie a właściciel patrzy na to.A lasek,lub krzaki są kilka metrów dalej.Gdzie w tym momencie właściciel tego psa ma moje prawa?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Radze zbierać po sobie śmieci.Psie kupki się rozłożą i nawiązą ziemię lub przyniosą komuś szczęście jeśli oczywiście wnie nadepnie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

wniosek nasuwa się sam , pies robi kupki po bramą bo właścicel psa na to pozwala , bo i właściciel tak samo załatwia swoje potrzeby , POD BRAMA !JAKI PAN TAKI KRAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...