rehabilitant dziecięcy poszukuję

witam, znacie może jakiegoś rehabilitanta godnego polecenia najlepiej z Gdańska?? najlepiej ktoś kto by przyjechał do domu ale nie koniecznie.
Chodzimy do ośrodka na Tysiąclenia, ale po wczorajszych ćwiczeniach następny termin 10 lutego :(
chodzi o rehabilitacje małej metodą Vojty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rehabilitant dziecięcy poszukuję

A na Tysiąclecia nie umawiają Was od razu na kilka wizyt? Jak chodziłam z Młodym, to mieliśmy zawsze umawiane terminy na dwa miesiące z góry - co tydzień, czasem częściej. Może podpytaj u nich, niech Was umawiają na wizyty z wyprzedzeniem, nie będziecie mieli takich przestojów.
Co do rehabilitanta - nie pomogę. Ale radzę zapisać się jeszcze do Poradni Rehabilitacyjnej przy Polanki. Czeka się tam strasznie długo, ale jak już się dostaniesz pierwszy raz, to potem sesja rehabilitacyjna trwa aż dwa tygodnie i na następną sesję nie czeka się już tak długo. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nie mogę osiągnąć orgazmu (4 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (15 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

Mój facet ma zaburzenia erekcji. Co robić? (4 odpowiedzi)

Na pewno zdarzyły wam się takie sytuacje z męską niemożnością... mam nadzieję, że wiecie co mam...