Polecicie jakieś dobre męskie perfumy?

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym).
Chciałbym aby długo trzymał się na skórze no i podobał się dziewczynom. Z góry dzięki za polecenie czegoś porządnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętam ,ze rok czy dwa temu kupiłem sobie pierwszy raz love desire. Z ciekawości bo chciałem zorientowac się czy zapach z feromnami będzie się podobał płci przeciwnej. Nie wierzyłem w to zbytnio, ale przyznam,że coś w tym jest bo laski o wiele częściej reagowały na te perfumy niż na inne. Tak wiec albo zapach sam w sobie podoba się dziewczynom albo rzeczywiście zawieraja feromony. Dodatkowo są tanie bo da się je ustrzelić poniżej stówki. Teraz jednak mam ich wersję premium , która kosztowała mnie 200 zł czyli drożej.

Za 200 zł jesteś w stanie kupić praktycznie każdy zapach, tylko kwestia jakiej pojemności, bo raczej nie 100 ml. Ja ze swojej strony mogę polecić Yves Saint Laurent L-Homme, ewentualnie Carolina Herrera 212.. Co do love desire to rownież słyszalem że niezłe i tak się zastanawialem czy ich nie zamówic, ale ciągle jakos nie było okazji.

Widziałem te tańsze love desie ale nie jestem przekonany do ich działania. Poza tym podejrzewam,że nie trzymają sie długo na koszuli czy na ciele? Bo wszystkei zapachy poniżej stówki trzymały się umnie bardzo krótko. Popiskałem sie i za chwile niczego już nie czułem.

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (16 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...