śmieci pod kontenerem do segregacji

Do Pana w niebieskiej Toyocie Rav 4
Śmieci sie wyrzuca do własnych kontenerów a nie chamsko podrzuca pod.
Tam stoja 3 pojemniki SZKŁO , PAPIER, PLASTIK
Śmieci z Pana domu- resztki i podpaski zony proszę do swojego kubła wyrzucać a nie jak świnia podjerzdżać i wyrzucać.
Nastepnym razem zrobie zdjęcia i wywiesze w sklepach w Baninie, niech ludzie widzą.
I tak będzie z innymi , którzy robia tam syf może ukryta kamera pomoże bo robicie sami wysypisko śmieci przy przychodni
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: śmieci pod kontenerem do segregacji

Brawo! Tępić gnojków!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Następnym razem fotkę strzelić i wysłać do straży miejskiej, tak żeby tablicę rejestracyjną uchwycić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzięki Bogu u nas Straży Miejskiej nie ma. Radzę postąpić jak wyżej. Wydrukować zdjęcia i na każdym słupie rozwiesić a nawet podrzucić księdzu, to w ogłoszeniach parafialnych przeczyta w niedzielę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

straz miejska w Baninie?
żart jakiś
A latem zobaczycie co się dzieje, smród, robactwo i szczury.
Ci ludzie co śmieci zabieraja az przykro patrzeć, bzbieraja te cudze smieci, pełno resztek jedzenia sie wala a za płotem ktos ma dom.
Ludzie czy Wy naprawde nigdy sie nie nauczycie ,że tam nie jest wysypisko smieci! Ostatnio meble podrzucili, ręce opadaja, brud i smród przy ośrodku.Gmina powinna ukryta kamerę zainstalowac na budynku osrodka i karać takich syfiarzy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jeszcze jedno jakis mądrala sie uprał by na rogu Ksiezycowej i jodłowej w polke wywalac worki.
Co róz niebieski worek ze smieciami ląduje w polu.
Obys na mnie nie natrafił kmiocie bo ci te smieci na podwórko wrzucę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz o tym pisaliśmy - walka z wiatrakami - ci ludzie sa niereformowalni - i tylko zdjęcia a potem wnioski o ukaranie do sadu magłyby zadziałać.
http://forum.trojmiasto.pl/Brudasom-mowimy-nie-t419928,4,12.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam podobnie ilekroć przejeżdżam Kolejową za mostkiem pod llasem sterta śmieci... ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystkie odpadki kuchenne i organiczne mielone są młynkiem w zlewie. Po tak prostym zabiegu to co zostaje ,to praktycznie czyste surowce nadające się do posegregowania i bez charakterystycznego zapachu. Śmieci jest mniej do wyrzucenia, więc i opłaty niższe. POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...