solarium HOT-SUN

Temat dostępny też na forum: Stogi
Korzystałyście z solarium na stogach przy ul. Stryjewskiego? Jeśli tak to podzielcie się opiniami co do obsługi i łóżek bo mam dosyć blisko i chciałabym skorzystać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: solarium HOT-SUN

chodziłam przed wakacjami,polecam szczerze czysto i przyjemnie.łóżka nowe ale jak z lampami to teraz nie wiem.obsługa sympatyczna.mieszam na Stogach i jak narazie z całej okolicy to najlepsze solarium.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również byłam kilka razy ostatnio w tym solarium. Jestem bardzo zadowolona, jednak nie polecam łóżka nr 2, mają tam stare lampy i bardzo nierówno opalają. Najlepsze jest łóżko nr 1 stojące:) już tylko z niego korzystam, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a tipsy też macie? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

mamy Halewicz :) zrobić Ci ? niedrogo :) jak dla Ciebie nawet za darmo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jaka cena za min opalania? :)

zależy od łóżka

Tak korzystałam i jestem bardzo zadowolona ze wszystkich łóżek i są dobre oraz obsługa bardzo miła rzetelna i wszystkiego można się dowiedzieć. Łóżko nr 2 super i mnie ładnie opala i u mnie nie zostawiało smug. Bardzo polecam.

Proszę nie słuchać złych opinii, bo ludzie są zawistni i zadrosni. Super solarium
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Hiszpańska mucha (39 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...