sprzedam książki - mój spis

******************SPRZEDAM KSIĄŻKI**************************

Zbiorek "Książki Wybrane Reader's Digest" - czyli 4 książki w jednym! : Lee Child "Jeden Strzał", Sue Monk Kidd "Sekretne Życie Pszczół", Rose Connors "Chwilowa Poczytalność", Sophie Kinsella "Kodeks Samanthy" ; książka jest ładnie wydana, sztywna oprawa, stan bdb.

cena 20 zł

AGATHA CHRISTIE:

1. MORDERSTWO W ORIENT-EXPRESSIE 2. WIGILIA WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH 3. ZAKOŃCZENIEM JEST ŚMIERĆ 4. DZIESIĘCIU MURZYNKÓW 5. TAJEMNICZA HISTORIA W STYLES 6. ENTLICZEK-PENTLICZEK 7. SPOTKANIE W BAGDADZIE 8. DOM ZBRODNI 9. AUTOBIOGRAFIA tom1 10. AUTOBIOGRAFIA tom2 STAN KSIĄŻEK BDB, SZTYWNA OPRAWA, WYD. HACHETTE. CENA JEDNEJ KSIĄŻKI 10 Zł

HISTORIA POLSKI M. Tymowskiego, J. Kieniewicza i J. Holzera - książka zawiera dołączone osobno mapki historyczne. Książka jest idealnym materiałem pomocniczym dla maturzystów. CENA 10 zł

"CZY JESTEŚ DOŚWIADCZONY - PRAWDZIWA HISTORIA THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE" AUTORSTWA NOELA REDDINGA I CAROL APPLEBY. WYDAWCA-KAGRA, ZAWIERA ZDJĘCIA JIMIEGO. CENA 12 ZŁ

KSIĄŻKI DO JĘZYKÓW OBCYCH

Język niemiecki: NIEMIECKI - ROZMÓWKI COLLINSA - Wydawnictwo Delta - 7 zł WZORY WYPRACOWAŃ Z JĘZYKA NIEMIECKIEGO - Iwona Kienzler - 5 zł

Język włoski: SŁOWNIK POLSKO-WŁOSKI WŁOSKO-POLSKI - NUOVO DIZIONARIO MINIMUM - Wydawnictwo Harald G Dictionaries - 22 tys. haseł - 10 zł WŁOSKI - ROZMÓWKI COLLINSA - Wydawnictwo Delta - 7 zł

Język angielski: WZORY WYPRACOWAŃ Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO - Iwona Kienzler - 5 zł

kontakt:
505 211 244 GDYNIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam książki - mój spis

ERRATA

PRZEPRASZAM CENA ZBIORKA READER'S DIGEST WYNOSI 12 ZŁ

Re: sprzedam książki - mój spis

Czy mógłbyś przesłać mi na moją poczte, zdjęcia okładki i pierwszej strony? byłbym bardzo wdzięczny. Oto mój e-mail barttuss@poczta.fm

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (281 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4