szkoły jazdy w Gdańsku

Witam!
Czy jest ktoś w stanie polecić mi dobrą szkołę jazdy w Gdańsku? Dobą czyli taką, w ktorej na prawde nauczą jeździć samochodem, gdzie uczniowie nie mają wiekszych problemow na egzaminach. Podajcie namiary "renomowanych" szkół jazdy.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szkoły jazdy w Gdańsku

Zdecydowanie Carusek

zdecydowanie Carusek, maja bardzo wysoka zdawalnosc. Z pewnoscia naucza Cie prowadzic autko :)

Polecam credo, na siedlcach. Ja robiłam tam prawko w poprzednie wakacje i było przyjemnie i miło- sympatyczny wykładowca na kursie, nie zanudzał (a to jest b.ważne bo kurs teoretyczny trwa aż 30h!), no i świetny instruktor jazdy - nauczył mnie dobrze prowadzić samochód bez niepotrzebnych stresów.
A najlepszym dowodem na to że credo to naprawde dobra szkoła jest fakt że zdałam egzamin z pierwszym razem! :)

ja osobiscie polecam osrodek szkolenia kierowcow SMIAROWSCY. Za tym osrodkiem przemawia wiele pozytywow, a wiec super zajefajni instruktorzy (szczególnie pan Leszek) no i szefostwo jest przesympatyczne i zawsze doradza w kazdej sytuacji. Choc jeszcze nie mam prawka ( egzamin niedlugo) to moge polecic ten osrodek z czystym sumieniem :)

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (265 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...