taniec-white slide

siemanko...bardzo podoba mi sie jak tancza w white slide i bardzo bym chcviala z nimi trenowac ale nie wiem jak mozna sie z nimi skontaktowac. Wie ktos moze?? jesli tak to bardzo prosze o namiary!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: taniec-white slide

tak sie sklada, ze jestem z white slide :) a powiedz mi tylko, czy juz gdzies wczesniej tanczylas

no wlasnie nie tanczylam..ale widzialam jak tanczycie naprawde z****iscie i bardzo bym chciala wpasc do was na kilka treningow i pocwiczyc.. bo naprawde bardzo mi zalezy. ale moja kumplela tanczy w white slide i placi 40 zlotych miesiecznie i poprotu tylko trenuje i ja bym tez tak chciala wiec bede bardzo wdzieczna jesli odpiszesz. pa buziaki

Nie tanczylam wczesniej nigdzie. ale narazie chcialabym tylko zaczac trenowac z wami bo moja kolezanka tylko trenuje placi 40 zlotych miesiecznie i tylko trenuje i ja tez bym tak chciala ale kompletnie nie mam pojecia jak mozna sie tam dostac. moze bys mi pomogla?? byla bum bardzo wdzieczna. PS gratu;luje wygranej. ogolnie z****iscie tanczycie pa buziaki prosze o odpowiedz

Kliknij na moj nick i napisz do mnie na maila.

Re: taniec

siema mam porośbe mogłabyś siepo putac o namiaryna kluby w szczecinie tanica hip hop np .koleżanek, trenera z góry dzieks info możesz wysyłac na dk_mloda@o2.pl

taniec hip- hop

siema mam prośbe. Mogłabyś się popytać o namiary klubów w szczecinie tanica hip hop np. koleżanek lub trenera z góry dzięks. info możesz przysyłać na dk_mloda@o2.pl

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (263 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4